Blomster og planter til at afskrække Bugs

April 9

Mange hjem gartnere foretrækker ikke at bruge kemikalier til behandling af deres planter og blomster. Der er naturligvis også problemet med at holde de gode bugs, såsom mariehøns og bier, samtidig med at slippe af med de fejl, der gør skade. Overveje at plante blomster og andre planter, der vil hjælpe med at afholde nogle af de skadelige insekter.

Blomster

Morgenfruer har en meget skarp lugt. Mange mennesker særlig pleje ikke for duften af morgenfruer, og heller ikke mange bugs--herunder myg. Morgenfrue er også store planter have i og omkring den køkkenhave, som de afskrække nogle bugs, der måske ellers spiser planter, såsom asparges Bille, samt andre typer af biller. Tansies er en anden blomst, der hjælper afskrække bugs. Rejnfan vil frastøder myrer, biller og squash bugs. Petunias og kamille også hjælpe afværge bugs i gården og haven.

Stauder

Stauder er planter som du plante en gang og vil fortsætte med at komme tilbage år efter år. Det kan være nødvendigt at opdele stauder hver tre til fire år, men det kun giver dig flere planter til at sprede omkring hjemmet og haven, at frastøde bugs. Lavendel er en staude, der afskrækker flåter og møl. Larkspur vil afværge nogle insekter samt kaniner hvis de er en anden skadedyr i gården og haven.

Etårige planter

En geranium er en af de mange årlige blomster, som du kan plante for at afskrække bugs. Pelargonier er også et attraktivt valg, der kan vokse enten i Potter, så de kan flyttes rundt, eller i jorden hvis du ønsker at holde bugs ud af din have. Det samme er tilfældet med andre enårige, at afskrækker bugs som nasturtium, Bakkestjerne, solsikker og kosmos. Disse planter frastøde generende og skadelige insekter herunder biller, bladlus, squash bugs og hvide fluer.

Urter

Catnip og rosmarin er blot to af de urter, der frastøder bugs. Det er olien i begge disse urter, der bugs ikke kan lide, især myg. Da urter er ret små, skal de ideelle planter have på dine dæk, våbenhus eller gårdhave hvor du underholde gæsterne, især i sommermånederne. Urter har en langt mere attraktiv aroma end gør nogle stearinlys, bug-afskrækkende. De er også langt sikrere end tiki fakler, især hvor små børn kan løbe rundt og leger. Purløg, en anden urt, der menes at afskrække bladlus, som kan være meget skadeligt for køkkenhaven. Mange urter er ikke kolde hårdføre, så mens de kan vokse godt udendørs i foråret, sommeren og selv efteråret, det er klogt at medbringe dem inde for vinteren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com