Blomster til høje vaser

December 10

Blomster til høje vaser

For høj, oversize vaser integreret i dit hjems indretning, kan du føle rådvild, når du søger for afskårne blomster. De bedste afskårne blomster er dem, der vare mindst en uge uden visnen. Med tilføjelsen af et behov for større højde er det vigtigt at vælge arter, der tilbyder både dimensioner og visuelle effekt passende til dit space.

Snapdragons

Snapdragons (Antirrhinum majus) gøre fremragende afskårne blomster for høje vaser. Hybrid raket serien når en højde af 3 fødder, ifølge UMass forlængelse. Disse enårige trives i fuld soleksponering og foretrækker veldrænet jord højt indhold af organiske stoffer. Snapdragons kommer i et fuldt spektrum af farver--undtagen blå--herunder orange, rød, gul og lilla. Disse blomster billetpris bedst som falder eller foråret enårige, ifølge Alabama Cooperative Extension System. Snapdragons vil vare mindst en uge som afskårne blomster.

Høje Larkspur

Høje Ridderspore (Delphinium occidentale) er en flerårig blomst velegnet til brug som en cut blomst. Almindeligvis omtales som flerårig larkspur og duncecap larkspur med henvisning til den koniske base af sin blå/lilla blomster, er denne blomst ideel til høje vaser som når en højde på 3 til 8 fod, ifølge Utah State University andelsselskab forlængelse. Ofte findes i åben skov og enge, trives larkspurs i fuld sol til skygge med en præference for lerjord jord. Bloom tid er juli og August. Høje larkspur varer op til otte dage som en cut blomst.

Rævehalen lilje

Rævehalen lilje (Eremerus arter) er en flerårig sommer-blomstrende blomst at skærme tilsluttet blomstrer i hvide, orange og gul. Udvælgelse af foxtail liljer virker med næsten ethvert høj vase, som de kan nå en højde på op til 8 fod med et minimum af 4 fødder og kan skæres ned til størrelse. Med en forkærlighed for fuld sol trives disse stauder i veldrænet jord, ifølge filtypenavnet Michigan State University. Vase liv en rævehalen lilje er en uge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com