Blomsterarter Arrangement stilarter

October 29

Blomsterarter Arrangement stilarter

Blomsterarrangementer tilføje tekstur, farve og stil til dit hjem. Hvis du bruger friske blomster, tilføje de også duft. Ved hjælp af silke eller plastik blomster skaber langvarig blomsterdekorationer. At vide de tre grundlæggende stilarter ordninger er nøglen til professionelle blomstret indretning. Blomster er ikke de eneste materiale velegnet i denne kunstart; grøntsager, frugt og planter kan tilføje uventet flair.

Lineær ordninger

Blomster til arrangementet bør være en vigtig faktor til at beslutte, hvilken stil du vil bruge. Strittende eller lineære figurer, såsom gladiolus, Ridderspore, cattails, fisse piletræer, okra bælg og cornstalks, er alle gode valg for den lineære stil. Denne type har en ren, sparsomme design minder om japanske stilarter. Linje, form, plads mellem blomster og udtryksfuldhed er mindst lige så vigtig som farverne.

Masse arrangementer

Blomster med runde former er bedst for masse arrangement stilarter. De har en europæisk indflydelse. Eksempler på runde blomster eller andre materialer, der fungerer godt i denne type arrangement er tusindfryd, roser, geranium blade, æbler og hosta. Målet med arrangementet masse stil er at skabe en fuld look med lidt plads mellem materialerne. Den generelle ordning kan tage på en figur, som en oval, trekant, dome, halvmåne eller cirkel. Farve er den vigtigste overvejelse i denne type arrangement, ifølge hjemmesiden for College of Agricultural, forbrugerne og miljøet Sciences på University of Illinois i Urbana-Champaign. Ofte, dominerer tre eller flere farver denne stil.

Linje-Mass ordninger

Blomster eller andre elementer med en spray eller fyldstof form fungerer godt i linje-mass ordninger. Klaserne af druer, baby's breath, pompom krysantemum, asparges og bregner fungerer godt i denne type design. Linje-mass stilarter kombinerer japanske og europæiske indflydelser. Denne stil er pænt og overskueligt, udstiller en masse med åbne rum. Disse designs ofte er arrangeret i en trekantet stil og er asymmetrisk. Mange linje-mass ordninger er beregnet til at blive set kun fra forsiden.

Materialer nødvendigt for arrangementer

De materialer, der er nødvendige for alle ordninger bidrager til at skabe et tema i design. For eksempel, gør valg af blomst form, farve og tekstur en forskel i den container, du bruger. En indehaver tillader materialer at bo i den figur, du lægger dem i når arrangere blomster. Pinpoint indehavere, hønsenet og floral skum hjælpe med at stabilisere blomsterne og andre materialer. Bidetang, blomster tape, saks, vandrør og forskellige størrelser og farver af båndet er også nyttige i at skabe en attraktiv ordning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com