Blomsterdekorationer, der går godt med stjernekigger liljer

July 19

Stargazer liljer give slående, fed skønhed og berusende aromaterapi på samme tid. Det er en relativ nyankommen til liljefamilien, som er kendt for renhed og raffinerede skønhed. Ifølge haven Guides.com, blev denne hybrid udviklet i 1978 gennem genius af plante opdrætter Leslie Woodruff. Da blomstrer står over himlen, valgte han navnet stjernekigger. Med langvarige blomstrer og let håndterede stængler er disse brogede deep-pink, fregne-faced skønheder en favorit til alle lejligheder.

Sofistikeret minimalisme

En halv snes stilke af stjernekiggeren liljer kunstfærdigt arrangeret med citron blade i en rubinrød glasbeholder er rene enkelhed. Placere arrangementet på en rund skærm spejl vil gøre det ud endnu større. Scatter hvide votives i krystalklar holdere omkring det til en perfekt finish.

Stjernekiggere med tranebær

Placer en klart glas cylinder vase i en runde boble vase. Hæld friske eller frosne tranebær i runde boble vase tilføje dramatiske farver. Klart glas cylinder vase holder tre stilke af stjernekiggeren liljer sammenblandet med eukalyptus. Hvis du gør dette som en bordopstilling, skære stænglerne ned for nem samtale over arrangementet.

Fed farvekombination

Stjernekiggere gør en dramatisk erklæring parret med orange roser (Rose mirakel) og lyse lilla lisianthus, en delikat blomsten ligner en Valmue i sin indre form og en rose i sin dobbelte form. Intersperse med klynger af Bjørn græs for alle de grønne områder, du har brug for. En klar cylinder vase med klar krystal filler er et perfekt udgangspunkt for dette arrangement.

Romantisk og charmerende

Dette arrangement kan minde om en hånd buket. Packw en hvid rund cylinder container med blomstermotiver skum. Fold grønne Ti blade til cirkel rand. Stargazer liljer derefter parre med pink voks blomster til at danne en lav buket.

Stjernekiggere og Candlelight

I midten af en lavvandet klar glasskål, sted en cremet hvid søjle stearinlys og accent hele vejen rundt med små black river klipper. Beliggende blandt klipperne er stjernekigger liljer, begyndende med en enkelt blomst, så et par og slutter med en trio at fuldføre cirklen.

Grønne blomster tilføje kontrast

En lav, klart firkantet vase med klar krystal fyldstof holder en buket af stjernekiggeren liljer og klokker for Irland. Den lyse grønne i klokker for Irland er en slående kontrast til den lyserøde og hvide i stjernekigger liljer. Tilføj drama til arrangementet med en pink undervandsfartøjer LED ice cube.

En tropisk kombination

Dette look vil minde dig om en tropisk island getaway. Kombiner stjernekigger liljer, protea, pink ingefær, hvid dendrobium orkideer og grønne blade Ti. Pink ingefær og protea give højde, mens stjernekigger liljer tage center fase med dendrobiums og Ti blade ved basen.

Perfekt til enhver lejlighed

Dette arrangement kan gøres vandret eller i en runde til at fylde enhver centerpiece område. Bunden af dette er citron blade havde opstillet med stjernekigger liljer og hvide roser. For at supplere, udvide sprays af hvide dendrobium orkideer fra base i klynger af tre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com