Blomsterløse Centerpiece ideer

November 29

Blomsterløse Centerpiece ideer

Hvis du vært for et middagsselskab, pynte bordet med dekorationer. Hvis du søger for at dreje væk fra den traditionelle blomsterarter centerpiece, overveje at oprette en roman centerpiece, ved hjælp af dagligdags objekter.

Søde sager

Gøre en farverig og legesyg centerpiece brug af slik.

Besøge en slikbutik og købe en levering af nogle af dine yndlings slik. Nogle sorter at overveje omfatter M & M's, Skittles, Starlight møntanstalter, lakrids og Reeses stykker. Fyld en stor glaskrukke eller skål med slik; Du kan enten placere dem i lag eller bland dem. Disse centerpieces er ideel til et barns part eller for voksne, der har en sød tand. Ved udgangen af partiet, kan gæster fylde poser med slik fra krukker til at tage hjem.

Efteråret elementer

For en efterår soiree, dekorere dit bord med denne centerpiece lavet af naturlige fald elementer.

Lægge en sterling sølv tjener bakke i midten af bordet. På toppen af bakken, sprede et lag af ægte eller kunstige falder blade. Dække blade med forskellige frugter og grøntsager høstet i løbet af sæsonen som græskar, æbler, squash, pærer og majs. Placer fall-duftende fyrfadslys omkring omkredsen af serveringsbakke og lyse dem for at give rummet en frisk duft og en blød glød.

Winter's Delight

Sætte fut i en vinter ferie fest med denne centerpiece.

Købe en reel fyr krans fra en blomster butik eller juletræ parti. Pryde krans med forskellige jul eller vinter dekorationer. Nogle dekorationer til at overveje at medtage glas juletræ pærer, slik stokke, bånd, sløjfer, grene af holly og selv små gaver. Scatter-en håndfuld af snefnug konfetti i midten af tabellen og lægge kransen over det. Placere en søjle stearinlys i midten af kransen.

Fjer

Bruge farvestrålende fjer til at skabe en sjov og finurlig centerpiece.

Køb blomstret oase fra et håndværk levering butik, samt en bred vifte af forskelligt farvede og forskellige størrelser fjer. Sted den blomstrende oase inde i en container som en kurv, vandkande eller dekorative vase. Indsæt fjerene i den blomstrende oase, tilfældigt eller i et mønster - uanset hvilken du finde på at være mere tiltalende.

Picture collager

Brug denne centerpiece idé til et bryllup eller en bruser til at give festen et personligt præg.

Køb på salgs- eller discountbutikker til billige billedrammer. Prøv at købe forskellige størrelser: 8 af 10, 4 af 6 og så videre. Fyld rammer med billeder, der repræsenterer lejligheden, som brudeparret eller mor-og-far-til-være. Arrangere tre eller fire rammer i midten af tabellen og omgive dem med fyrfadslys.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com