Blomstrende planter, elsker solskin

August 26

Blomstrende planter, elsker solskin

Blomstrende planter passer til landskabspleje, byder prangende blomster, der synes at meget mere attraktiv i sollys, omfatter mange arter fra en bred vifte af plante typer. Vælg fra enårige, der higer efter sol, løvfældende buske, at udfylde en matrix af landskab funktioner eller vælg fra mange blomstrende vinstokke, der elsker en solbeskinnet websted. Sommetider overset er de forskellige former for blomstrende træer, der kræver fuld sol og producere meget dekorative blomster til gengæld.

Sunshine enårige

Hvis du planter Cosmos sulphureus i frugtbar jord, vokser denne årlige så høje, at det flops over under sin egen vægt. Placer denne blomstrende plante i tørt, stenet jord af dårlig kvalitet og stadig vokser til 3 fødder, udklækker gule blomster. En anden årlige apt for fuld sol er moss rose, en tørke tolerant arter velegnet som bunddække. Den har lyserøde, roselike blomster, der åbner kun på solrige dage. Nasturtium, zinnia, melampodium og en blomstrende plante ved navn "klokker for Irland" alle kræver fuld sol. Bells for Irland tilhører mint familie og har hvide blomster og tornede stængler.

Blomstrende løvfældende buske for solen

Lilla kejser, Nanho blå og Niches valg er alle blomstrende sommerfugl buske for fuld sol. Disse løvfældende buske er blot nogle af de mange, der leverer fremtrædende, lyse blomster, når de blomstrer. Crape myrtle kommer især i mange hybrid former, med blomst farver afhængigt af den specifikke type. For eksempel, har Petite sne hvide blomster, mens de af crape myrtle kaldet Muskogee har lilla-farvet blomstrer. Andre løvfældende buske for fuld sol og øjenåbnende blomster omfatter syrener, spireas, steeplebushes og mange slags busk roser.

Sunshine vinstokke

En tidsplan for regelmæssig vanding lokker de blomstrende vinstokke af familien bougainvillea til at producere blomstrer endda i varm sommersolen. Visse typer er egnede til verandaer og containere. Blåregn vinstokke af indfødte og ikke-hjemmehørende oprindelse kræver fuld sol til blomst rigeligt. Alba er en art af kinesisk blåregn stigende til 25 fod og kræver støtte fra et solidt espalier, arbor eller hegn til at holde sin vægt, når moden. Jicama, lilla krans, trompet kaprifolier og moonflower er andre vinstokke for solrige environs at blomst.

Blomstrende træer for solen

Det er en skam det grønne ibenholt træ ikke vokse uden for USDA plante hårdførhed zoner 10 og 11, da den tropiske arter har udestående blomstrende effekt, producerer blå-lilla blomster i foråret og sommeren. Træet vokser til mellem 25 og 50 fødder. Mere almindelige blomstring, solen tilbedende træer er blomstrende Krabbe æbler, Kina pærer og kinesiske lilla træer. Familien bean Tretorn er grønlig-hvide blomster, vokser i fuld sol til 80 fod og fordobling som en skygge træ, bemærker Ohio Department of Natural Resources. Yellowwood, tjørn og forskellige slags aske alle blomst betydeligt i en fuld sol placering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com