Blue Pearl granit farve beskrivelse

October 29

Granit er et hyppigt anvendte byggemateriale. Blandt de sjældneste af granit og derfor den dyreste er de blå granitten. En overkommelig mulighed i denne farve familie er den sølvfarvede blå sten kaldet Blue Pearl granit.

Oprindelse

Blue Pearl granit er brydes i Norge. Værdsat for sin sølvfarvede, blå farve, er stenen fordelt over hele Skandinavien og verden som en flise og countertop materiale.

Karakteristika

Selv om navnet på stenen viser en blå farve, er granitten faktisk mere sølv eller metallisk blå farve end en sand blå. Store mængder af glimmer i sten, sammen med kvarts, giver stenen en pearlescent glans når poleret, udlån til sit navn. Stenens overflade farve består af hvide, grå, blå-grå og sorte pletter. Snarere end at have vener af farve som nogle sten, har Blue Pearl granit et stramt nistret mønster af farve.

Farvevariationer

Som enhver naturlig sten, kan Blue Pearl granit variere i farve fra stykke til stykke og selv inden for ét stykke. Nogle plader eller fliser kan være tættere på sølv i tone, mens andre kan have mere af en blå støbt. Blue Pearl kan have store dele af sort, hvid eller sølv koncentreret i ét område, snarere end en tætpakket mønster over hele overfladen. Det er ikke ualmindeligt at finde plader af Blue Pearl granit, har store stænk af sort quartz inden for deres overflade, eller at finde plader, der er lettere på en ende, på en anden.

Typer

Blue Pearl granit kan komme i forskellige nuancer afhængigt af hvor stenen er blevet brudt. Blue Pearl GT er en af de klogeste og bluest af stenene, og derfor en af de dyrere. Marina Pearl er en variation, der er tættere på sølv eller grå i farven end blå, mens Royal Blue har en lysere baggrundsfarve præget af dybe blå krystaller i dens overflade.

Honing

Ligesom alle granitten, Blue Pearl kan blive finpudset for at have en flad, mat finish snarere end en poleret finish. Denne proces vil producere en mattere, mere dæmpede farver end den polerede sten ville have. Honing vil også vise flere sprækker eller naturlige revner i sten, at polering ville skjule, da de store mængder af glimmer i stenen vil føre til flere sprækker. Honing af Blue Pearl vil også bringe ud stone's blå farve, da perlemorsskær vil blive dæmpet, viser flere af de dybere farver. Derfor kan finpudsede Blue Pearl granit har en mørkere og mere adstadig udseende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com