Bobcat 773 Specs

January 26

Bobcat 773 Specs

Bobcat virksomhed er specialiseret i byggeri, landskabspleje, nytte, mineaffald og landbrugsaffald udstyr. Den Bobcat minilæssere Loader, lavet i 1994, er en kompakt stykke udstyr, som regel med firehjulstræk. Du ride i midten af maskinen og bruge den til at løfte belastninger via front spanden. Dette udstyr er hovedsagelig for branchefolk, men forbrugerne kan leje det for landskabspleje arbejde.

Interne Specs

Motoren leveres med 46 hestekræfter, og den anvender dieselolie. Det bruger en flydende motorens kølevæske til at sikre, at motoren ikke bliver overophedet. Den Bobcat minilæssere Loader er en 23-gallon brændstof tank med en pumpe kapacitet på 16,7 gallon per minut (GPM). Det har en ekstra høj-flow hydraulisk pumpe, hvilket øger pumpen ydeevne til 27 GPM. Minilæsser har standard hjælpeansatte hydraulik. Den nominel driftskapacitet (ROC) er 1.750 lbs, hvilket er, hvor meget maskinen kan bære uden at vælte. Du kan også købe en modvægt option, som tillader dig at bære op til 1.850 lbs. Maskinens tipping belastning er 3.900 lbs. Den drikkepenge belastning er belastningen på den maskine tyngdepunkt, hvilket betyder at Gummihjulslæsser lidt bevæger sig over den forreste aksel. Kæde størrelse er #80 HS, og det kommer med en standard motor lukning funktion.

Hastighed/vægt

Denne Minilæssere loader kan flytte på 7 miles i timen (km/h). Maskinen er 8 fod 5 inches lang uden spanden og 10 feet 9 inches lang med spanden. Spanden er 5 fod 6 inches lang, og 6 fod 4 inches høj. Armen har en venderadius på 6 fødder 6 inches, og det kan nå op til 2 fod 4 inches høj. Højden til den spand hængsel pin er 9 fod 9 inches høj. Denne maskine leveres med standard Bob-Tach vedhæftet fil System og Power Bob-Tach. Bob-Tach er en Bobcat teknologi til skiftende ud vedhæftede filer. Denne maskine leveres med Bobcat Interlock Control System (BIC).

Valgfri funktioner

For et ekstra gebyr, kan du købe en cab kabinet, air-AP stil at Orddele luft-conditioner.conditioning og varmer, og tilføje en suspension sæde. Du kan også anmode om hydrauliske spand positionering og deluxe instrumentation. Når du afgiver din ordre, skal du anmode disse yderligere funktioner.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com