Boblebad jacuzzi badekar instruktioner

March 29

Der er nogle elementer i hjemmet, der kan give yderligere afslapning og muskel beroligende end spabad boblebad. Disse vidunderlige bøtter med jetfly gøre til en romantisk aften med din betydelige andre eller en smule "mig tid", vi alle har brug for lejlighedsvis. Brug af spabad boblebad er ikke svært, men der er et par ting, du bør tage i betragtning, når du forbereder et boblebad.

Fylde badet

Når du udfylder din Jacuzzi boblebad, ikke brug meget varmt vand. Jets og bevægelige vand gør det synes varmere end det er, når det er stadig. Så hvis du starter som regel tage dampende varme bade, lidt køligere og husk at du altid kan tilføje flere varm, hvis du har brug for det. Tilslutte afløbet og lad vandet løbe indtil det er over dyserne. Slå ikke dyserne på, indtil vandet dækker dem helt.

At tage et boblebad

Når karret er fyldt, og dyserne er på lette i vandet og placere dine ømme muskler foran dyserne, der omgiver badekarret. Boblebad spabad tillader dig at justere styrken af dyserne, så vælg din fornøjelse. Hvis du nyde aromaterapi kan du tilføje en lille mængde af æterisk olie, såsom lavendel eller rose olie til vand eller bruge duftende stearinlys rundt om karret til at forbedre din afslappende bad. Mange mennesker nyder sipping et glas vin, mens i jacuzzien eller læse en god bog. Sørg for at have et stort luftigt håndklæde i nærheden når du kommer.

Advarsler

Sørg for at du ikke har nogen medicinske tilstande, som kan forårsage problemer ved at bruge jacuzzien før du bruger en Jacuzzi badekar. Mange whirlpool producenter anbefaler, at børn og ældre ikke bruger jacuzzier. Ikke tilføje bobler, medmindre du ønsker at være rydning af badeværelset for dage. Altid være meget omhyggelig med at indtaste og spændende karret. Dine muskler bliver svage og afslappet mens i karret og du kan opleve svimmelhed når de står. Du kan opleve effekterne mere, hvis du drak alkohol i jacuzzien når du forlader badet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com