Bøger om fransk land udsmykning

December 14

Fransk land udsmykning tilbyder familievenlige elegance, der kan blandes rustik træ stykker med grand tekstiler. Dens nøjagtige stil parametre, tekstiler, farver og møbler, kan være svært at pin ned. Bøger, der tilbyder en rundvisning af fransk land interiør dekoration er både farverige sofabord bøger og håndbøger for nye designere interesseret i hvad der udgør fransk land.

"Fantastisk fransk landstil"

Denne bog nyeste udgave, udgivet i 2009, byder 300 farvefotos af ture i både by og land franske boliger. Forfatteren Michele Keith, der også skrev "Land lever let Makeovers: 101 hurtig Design løser du kan gøre i en Weekend", tilbyder en guide til hvordan du arbejder med fransk land mønstre og farver og forslag som elementer er afgørende for at skabe en fransk land look. Bogen er en 288 sider paperback og opført på $9.98 i januar 2010.

"Franske Country Living"

Caroline Clifton-Mogg, forfatter af bøger som "Italienske Country Living" og "Provencalsk undslipper" og et hus & haven magasin bidragyder, giver en dybdegående kig på fransk land hjem ved at fordybe sig i værelset ved rum og skildrer tekstiler, skoven og teksturer almindeligt anvendt. Fotograf Christopher Drake, der også skyder for Architectural Digest magasin, bidrager hundredvis af fotografier til denne bog. Indbundet bog, udgivet i 2008, er på 144 sider og listeprisen var $19.95 i januar 2010; Du kan ofte finde det på salg for mindre.

"Land fransk køkken"

For dem specifikt og kun interesseret i landstil franske køkken, forfatter og Redbook tilbyder magazine bidragyder Carolina Fernandez denne 176 sider, 2,4 lb. hardback. Fernandez tilbyder tips og strategier til remodeling eller udsmykning dit køkken til at se fransk land samt farvefotografier af inspiration køkkener. Hun diskuterer brugen af antikviteter og kunst i køkkenet, sådan design en praktisk køkken og hvilke materialer skal anvendes. Bogens listeprisen var $30 januar 2010.

"Charles Faudree franske Country Living"

Tulsa-baserede designer Charles Faudree viser spæde Francophiles hvordan til at vælge et stof, der vil inspirere en hele rum i fransk landstil eller vælge en antik design resten af rummet omkring. Hans stil af ordre uden formaliteter forbliver tro mod de franske land æstetiske. Faudree diskuterer også brugen af naturligt lys som et element i dekoration. Den 176-side billede-tunge bog, udgivet i 2005, solgt for $39.95 i januar 2010.

"Nye franske land: en stil og kilde bog"

Mindre udbredte er "nye franske land: en stil og kilde bog." Denne 2004 udgave kan stadig købes fra nogle online forhandlere, men det var ikke længere bliver trykt af udgiveren i januar 2010.

Ikke desto mindre, er bogen en værd læse for historie lektion forfatteren Linda Dannenberg indeholder om udviklingen i fransk landstil. Hun inddeler bogen i kapitler om tekstiler, keramik, farver, teksturer og accent stykker. 304 sider hardback udgave koster $19.95 nye fra 2010 og vejer næsten en kæmpestor 3 lbs.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com