Bøger om hvordan man dyrker tomater

September 11

Bøger om hvordan man dyrker tomater

Ideel til nybegyndere vegetabilske gartner, tomater er en meget produktiv plante, der kan vokse i et utal af måder i store rum og lille. Mens plejen og plantning er ofte nøglen til en lækker, hjemmedyrkede tomat, opsøger bøger tilbyder tips og tricks om dyrkning, planter og frø udvælgelse, jord og høst ofte gør forskellen mellem gode tomater og store unger.

Haven tomater

Mike McGrath, tidligere chefredaktør for "Organic Gardening" og forfatteren af "Du Bet din Garden Guide til voksende stor tomater: Hvordan at vokse stor smagning tomater i enhver baggård haven eller Container," giver tips om frø udvælgelse, voksende medie og hvordan man dyrker tomater vertikalt for det bedste udbytte.

Hvis du er på udkig efter en all-inclusive, trin for trin guide, bør "Den komplette Guide til voksende tomater," af Cherie Everhart mere end opfylde dine behov. Denne 288-siders bog indeholder oplysninger, der spænder fra vanding bruge tomat bure, og næsten alt i mellem. Bogen giver også oplysninger om valg af planter, vælger beholdere og når til høst hjemmedyrkede tomater for den bedste smag.

Permakultur

Permakultur er defineret som at bruge en blanding af planter og dyr til at skabe en selvbærende økosystem for at producere jord-venlige afgrøder. Christopher Shein, forfatter til "Vegetabilsk Gardener's Guide til Permaculture," forklarer hvordan man dyrker ikke kun tomater, men også mange andre have grøntsager. Han rører på følgesvend plantning, afstand, vokser lodret og hvorfor permakultur plantning er at foretrække frem for andre typer af home havearbejde.

Linda Woodrow, forfatter til "The permakultur hjem haven," tager det et skridt videre ved at forklare hvordan man starter, vedligeholde og høste tomater i en hjem permaculture haven i mindre rum, herunder container havearbejde.

Container tomater

Mens ikke alle har adgang til haven plads, Elizabeth Danielson, forklarer forfatter til "Voksende tomater i containere – A Simple Guide til et Bountiful høst,", at du ikke behøver have plads til at have en have. Danielson giver praktiske råd til dyrkning tomater i beholdere og dækker alt fra beholdertypen at bruge, at jord udvælgelse og sol eksponering.

En anden ressource fuld af praktiske råd er "Tomat Container Havearbejde: The let måde at dyrke tomater i et lille plads," af James Paris. Paris forklarer, at containere gør perfekt, nemt at administrere mini-haver, der er ideel til dyrkning tomater og andre grøntsager, haven. Paris giver også planer om hvordan man laver din egen containere.

Følgesvend plantning

Fordi tomater er en populær hjem haven plante, er det vigtigt at vide, hvad der gør en god vegetabilsk seng partner. Forståelse Videnskaben om følgesvend plantning kan gøre hele forskellen i en vellykket eller ikke så vellykket have. Louise Riotte, forfatter til "Gulerødder kærlighed tomater: hemmeligheder af følgesvend plantning for vellykket havearbejde," tilbyder en komplet referenceguide på hvad at plante med dine tomater og hvorfor. En anden bog med oplysninger om måder at naturligvis beskytte dine tomater og andre grøntsager, haven mod skadedyr og sygdomme gennem følgesvend plantning er "stor haven kammerater: en følgesvend plantning System til en smuk, kemikalie-fri køkkenhave" af Sally Jean Cunningham.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com