Bogreol DIY Tips

January 15

Hvis du har en kærlighed til bøger, så en boghylde ikke kan være nok til at holde alle dine skatte. I stedet, skal du muligvis et bibliotek af boghylder indeholder dem alle. Du kunne lærred garage salg i jagten på hylderne, eller du kan opbygge din egen. Gør det selv-hylderne er nemmere end du tror. Og bedst af alt, de tilføjer en lille tegn til dit hjem.

Mælk kasse bogreoler

Mælk kasser er robuste sikringsanlæg plast lagerbeholdere, der var oprindeligt designet til transport mælk kartoner fra et mejeri til detailvirksomheder. Selv om det er ulovligt at stjæle mælk kasser fra et mejeri, nogle fremstiller gøre og sælge mælk kasser til brug i boliger. Et sæt af stablede mælk kasser gør en god reol, fordi de er robuste og billig. Bedst af alt, hvis du skal flytte, kan du adskille din mælk kasse reol uden nogensinde at fjerne bøger fra de enkelte kasser.

Skuffe reol

Dette er en stor fundet-objekt reol, der kan samles til meget lidt indsats eller penge. Materialerne, der omfatter et sæt af gamle skuffer fra en køkkenbordet eller kommode, sandpapir, primer, maling og tapet. Fjerne hardware fra skuffer, sand, prime og male dem. Arrangere skuffer for at danne en reol. Derefter vedhæfte dem til væggen sikkert og dække bagsiden af dem med tapet.

Stige reol

Hvis du har adgang til en gammel, rustikke stigen og nogle planking, kan du gøre en unik rustik reol. Skære stigen i halvdelen til at gøre to stiles (sider). Gøre din cut jævnt, så trinene er fordelt nøjagtigt det samme på hver side. Skub derefter en planke i hver rung. Vedhæfte plankerne til trinene på begge sider af reolen til at holde det sikkert. Du kan forlade hardwaren på stigen og forlade det umalede for et rustikt look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com