Boheme boligtekstiler

July 6

Boheme boligtekstiler

Når en kultur bevægelse, der opgav udøvelse af rigdom og luksus for udøvelse af skønhed og lidenskab i skabelsen af kunst og litteratur, boheme er blevet forbundet med en eklektisk stil i mode og indretning. Den boheme stil tjener som en billig udtryk for individualitet med en varieret blanding af kontrasterende design stilarter og tilbehør, såsom parring en antik sølv kandelabre med en ru-hugget tabel. Opnå stilen ved at blande loppemarked fund og usædvanlige antikviteter med nye, moderne stykker.

Instruktioner

•Vælg farvepalet for kraterets hjem ved hjælp af maling og stof farveprøver, der udtrykker din personlige stil. Vælge en mere traditionelle bøhmiske farvepalet af lyse lilla nuancer, eller træffe beslutning om en BoHo chic ordningen som en monokromatisk udvalg af blues og grays.

•Vælg en vægfarve fra paletten, som den mest livlige skygge, der vil blive den dominerende farvetone i rummet, eller en lysere nuance, der vil tjene som en ramme for opsigtsvækkende møbler stykker. Tilføje en "shabby chic" tekstur vægge ved at anvende maling med en kemisk-børste teknik med maling pensler eller vælger en tekstureret materiale såsom venetiansk gips.

•Søge for eklektisk møbler og tilbehør på loppemarkeder, antikke butikker og sparsommelighed butikker. Betale meget opmærksom på de linjer, stil og dekorative elementer i stykker i stedet for farve, pletter eller polstring, som kan være skiftet ud. Vælg varer med kontrasterende designelementer, der kan være komplementære i den korrekte bindinger. For eksempel, placere en urammet lærred maleri af abstrakte, moderne kunst mellem et par af smedejern, krystal-pyntet dronning Anne sconces. Fokusere på at finde flere erklæring stykker snarere end akkumulere dusinvis af mindre tilbehør, der har tendens til at se som en samling af rod snarere end en BoHo chic design.

•Paint, lakering og reupholster møbler fund med maling farver og tekstiler fra farvepaletten. Forhindre malet eller refinished træmøbler søger også poleret af skrub op finish med en bøde-sandkorn sandpapir.

•Incorporate et varieret udvalg af sengetøj og tilbehør til indretning med elementer som kontrast stilistisk med møbler valg. For eksempel, pair en ornately udskårne hovedgærde med geometriske-mønstrede sengetøj i boheme stil soveværelse eller en 1800-tals håndmalet vase med en spejlet, Art Deco-stil ende tabel.

Tips & advarsler

  • Den boheme stil har tendens til at se kitschede og rodet hvis overdrevet. Stick med en "less is more" tilgang til undgå over udsmykning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com