Boheme værelser

December 26

Boheme værelser

Hvis du er slags person, der kræver en rolig, rolig, udsmykning ordning i hele hjemmet, ophold så langt væk fra boheme indretning som du kan. Denne levende kludetæppe af lyse farver, mosede-up mønstre og finurlige dekoratør rører er ikke for svag på hjerte. På den anden side, hvis du ikke kan få nok mønstre og spænding blandet med stænk af farve, vil du være rigtigt hjemme hvis du dekorere dit rum fra top til bund i boheme stil.

Inspiration

Du kan ikke opnå total boheme stil uden at vide om sine rødder. Hvis du har studeret europæiske historie-- eller netop lejet filmen "Moulin Rouge"--kender du fra 1800-tallet var Paris overskyllet med kabareter, og ingen klub blev mere berømt end Moulin Rouge. Fra luxe, juvel-farvet fløjl på vægge, gardiner og møbler til ekstravagant guld trim personificeret klubben følelser af parisere i begyndelsen af 1900-tallet.

Bohemian opholdsstue Chic

Vælge en mættet farve--dyb krikand, hindbær, safir eller emerald--for dine vægge. Hvis din stue er bittesmå, male bare en væg, men i ægte boheme stil, vil du kun opnå den sande effekt hvis du gennembløde alle væggene i farve. Vælge en udsmykkede sofa eller sofa i fransk, victorianske, rokoko eller andre flot styles minder turn-of-the-1900-århundrede Paris. Kig efter tuftede satin, udsmykkede ben og over-the-top dekorationer. Et par quirky Louis XV stole og gulv lamper toppet med tørklæde-dækkede nuancer slå tonen an. Tilføje kunst, nips og udsmykkede gardiner, og du er klar til at være vært for damerne i Moulin Rouge kor.

Boheme soveværelse Chic

Det er din sanctum, så selvom du holde stuen lidt mere underspillet, dette er, hvor din indre boheme kan lad det hele hænge. Ikke behøver for at købe en speciel seng så længe du bruger et par Bo smarte tricks til at pynte, ligesom en baldakin af tunge stof med frynser trim. Købe en udsmykkede sengetæppe, der sætter Josefs drøm frakke hen til skam og derefter bunke seng højt med en bred vifte af udsmykkede puder. Drapere stejle, forkerte tørklæder over lamper. Hoved til et loppemarked. Snuppe gamle blade med farverige fotografering. Ramme de sider, der appellerer til dig - selvom de ikke matche-- og hænge dem fra gulv til loft på en væg.

Bøhmiske køkken Chic

Forvise hvidt. Glem alt om blød grøn og nuttede gardiner. Være fed og Følg din stue og soveværelse makeover med en køkken re-do der vil inspirere dig, hver gang du rammer den "køleskab. Gå ekstreme boheme ved at male hver væg i dit køkken en anden farve. Stel og hænge Moulin Rouge-inspirerede plakater på væggene. Gøre et vindue tørklæde fra farvestrålende servietter, trimme det med frynser og drapere det henkastet over dit køkkenvindue. Ingen koordineret dunke tilladt! I stedet, trold loppemarkeder for gamle krukker, dåser og dunke--levende Depression glas, drej de århundrede dåser-- og fylde dem med fornødenheder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com