Boheme vindue idéer

December 26

Boheme vindue idéer

En maske af elementer fra forskellige kulturer, den boheme stil træk levende, fed og eklektisk udsmykning elementer. Hvis du er interesseret i at skabe en livlig plads, der er fuld af farve, tekstur og mønstre, kan en boheme stil være det rigtige valg for dig. Når dekorere et værelse i denne stil, tilføje interesse for windows med behandlinger, der afspejler et livligt udseende.

Farverige tekstiler

Dække vinduerne med flyder, farverige tekstiler. En dristig farveskema og mønstre er centrale for boheme stil så bruge materialer, der omfatter begge elementer. Drapere saris eller materialer, der ligner saris på tværs af windows. Drej farverige gobeliner i vindue belægninger. Farvemuligheder omfatter turkis, fuchsia, jade og safran. Materialer, der indeholder dekorative rulle arbejde, paisley eller enhver anden form for iøjnefaldende mønster er velegnet til dette design. Beaded eller spejlet tekstiler er også muligheder, der vil binde i den boheme stil. Drapere materialer over gardinstænger, således at de dækker hele vinduet eller brug dem til at oprette kapper.

Perler

Perlerne er en anden mulighed, der fungerer som vindue behandlinger i et værelse i boheme-stil. Tråde af farverige perler skabe en slående effekt når hang over vinduerne; og som solen rammer dem og afspejler ud af dem, de vil tilføje endnu mere interesse for pladsen. Suspendere perler, der er designet til at hænge over døråbninger fra toppen af vinduesrammen og lade dem hænge ned over vinduet. For en mere personlig udseende, skal du bruge enkelte tråde af glas eller krystal perler--så mange du gerne i en farvekombination. Sikre enderne af perlerne over toppen af vinduesrammen ved at lave en løkke i slutningen af hver strand og indsætte push-pins gennem sløjfer.

Skodder

Tilføje arkitektonisk interesse til vinduer med skodder. Købe et par af traditionelle plantage skodder og jazz dem op før hænge dem over vinduerne. Male skodder i en levende farver som turkis eller lilla. Når smerten tørrer, gnid sandpapir over skodder til at give dem en alderen udseende. For at tilføje yderligere detaljer, male dekorative motiver på skodder med guld eller sølv maling. Installere skodderne, så de hænger på hver side af vinduet. Lad dem åbne, når du ønsker at lade lys i eller lukke dem for privatlivets fred.

Malede vinduer

Giv din windows udseendet af farvet glas med maling. Vælg farver vindue maling fra craft levering butikker i nuancer der passer til din smag og at arbejde med den boheme stil. Bruge maling til at skabe dekorative billeder direkte på ruderne. Brug din fantasi til at skabe interessante mønstre. Når malingen tørrer, vil solen skinne igennem billeder, skabe en varm, farverige glød i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com