Bohemiam Boligindretning

July 16

Boheme udsmykning har en afslappet, afslappet stil fokuserede på dekorative møbler og tilbehør fra loppemarkeder, hvoraf mange har shabby-chic toner. Når du går ind i et værelse, der har boheme indretning, er der en hyggelig og afslappende stemning, der inviterer gæsten til at slappe af, mens stimuleret af alle de farver og teksturer. Boheme decor stil behøver ikke en masse af strenge regler, men at nå det præcist indebærer strategiske planlægning og overvejelser.

Instruktioner

•Tag væg til væg-tæppe. Buff og polsk trægulve. Tilføje dekorative smide tæpper. Look for eksotiske mønstre og farver eller smide tæpper med en karakteristisk eller shaggy tekstur.

•Paint vægge nogen lys eller falmet farve, som du kan lide. Ideelt set skal din maling farve matche eller kontrast farve på din smide tæpper. Ikke føle som om du bør holde sig til en bestemt farve for hele huset; Boheme stil betyder, at du har en stor frihed. Holde dine farver, lys og munter gennem dit hjem.

•Visit et stof butik og købe yards af stof til simpel vindue behandlinger i farver eller mønstre, der taler til dig. Klip din stykker af stof til størrelse til at passe hver vindue. Ikke hem stof, som du ønsker det at have en ru, gratis look. Fastgør ledningen eller bånd til stykker af stof og hænge dem fra din gardinstænger.

•Visit loppemarkeder og Genbrugsbutikker garage salg at købe møbler. Kig efter farverige, vintage eller antik elementer. Det er okay hvis dine møbler ikke passer--det lige har ikke garishly kontrast.

•Fyld dine vægge med et udvalg af elementer. Hænge plakater, prints, vægtæpper, kurve, instrumenter, antikke poster og andre elementer langs dine vægge til en levende udstilling af dekorative elementer. Ikke censurere dig selv; hænge uanset hvad du vil, og arrangere dem i en abtract måde.

Tips & advarsler

  • I trin 3, kan du bruge jute stof til en ru, jordagtige look.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com