Bølgede bliktag Installation

May 16

Bølgepap tin tagdækning er en gammeldags type tagdækning. Det tilbyder en vandtæt forsegling og er belagt med aluminium og zink legering. Tin tagdækning kan også være dækket med maling finish. Det er meget ens i udseende til metal bølgepap tagdækning. Tin tagdækning er mere populære i udlandet, men er stadig fundet i landdistrikterne på tværs af USA i dag. Installation af tin tagdækning følger samme procedurer til installation bølgede metal tagdækning.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af taget til at bestemme, hvor mange plader af bølgepap tagdækning vil være behov for installation. Gange bredden med højde at få det samlede areal. Inspicere beklædningen på taget for at sikre det er sikkert og der er ikke noget stikke op.

•Drej ud filt underlag begyndelsen på nederste venstre hjørne af taget. Indsæt hæfteklammer hver 12 inches rundt filt og fortsætte rullende ud filt på tværs af hele taget, så det er endda med eave. Skære filt med en hobbykniv, da den nåede kanten af taget. Rul den anden række direkte over først. Overlap rækkerne af 4 inches at sikre det sæler korrekt og for at undgå fugt. Fortsæt på samme måde, indtil det hele taget er dækket.

•Indstil det første stykke af tin tagdækning løber lodret langs nederste venstre hjørne af taget direkte på toppen af filt. Line det op, så det flugter med eave af taget. Hammer i tagdækning negle fordelt ud hver 6 inches langs hele stykke.

•Sæt den anden ark lige ved siden af først med en pukkel overlappende. Installere det på samme måde. Fortsætte ned hele den første række, indtil den er fuldført. Klippe det sidste stykke med tin snips hvis det er nødvendigt at gøre det passer. Skub en højderyg cap nedenunder tagdækning langs bunden af tag at hjælpe forsegle nogen huller eller revner. Hammer det på plads med tagdækning negle.

•Indstil det første ark af den anden række lige over den første række med 1/2 tommer overlapper hinanden. Installer denne række og alle de resterende rækker på samme måde den første række blev installeret. Inspicere taget sørge for der er ingen negle stikker op efter afslutningen.

Tips & advarsler

  • Altid være meget forsigtig, når du arbejder på en stige. Sørg for, at stigen er stabile og konstante marken når i brug.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com