Bølgede Metal tagdækning Installation standarder

March 3

Bølgede Metal tagdækning Installation standarder

Bølgede metal er blevet brugt i årtier som tagdækning på staldene, skure samt andre bygninger, men ikke ofte på huse. Det er skiftende som nye materialer og teknikker er indført. Bølgede metal, normalt galvaniseret stål eller aluminium, var skinnende og dens udseende gav anledning til dens betegnelse som "tin tagdækning." I dag, dog kan bølgepap Paneler opnås med fabriksinstalleret farverige finish, der er generelt resistente over for vejrlig og fading. En korrekt installeret bølgepap tag vil vare i mange år og er solidt nok til at modstå skader fra vind, tung sne eller andre elementer.

Underlag

Bølgede metal paneler, ligesom andre tagmaterialer, er fastgjort til en form for tag pyntede, enten fast, som orienterede strand board eller "strip beklædningen" eller 1 x 4 tommer boards naglet på tværs af spærene. Solid beklædningen bruges oftest på huse, mens banerne bruges på skure og stalde. Det bør også være installeret over en vandtæt membran eller tagdækning papir til yderligere beskyttelse af træ beklædningen. Huse, er det ofte placeret på toppen af stive skumisolering fastgjort til pyntede eller beklædningen.

Skive hætter på skruer

Installere bølgede metal paneler med skruer, der har en plastik skive hue på hovedet, som sæler skrue hul for at forhindre fugt i at komme. Tre-tommer søm kan bruges, men skal også have forsegling caps. Skruer skal blive drevet i pyntede i dalene corrugation indtil skive hætten sidder fast mod metal. Det kræver som regel omkring 20 skruer pr. panel, placeret 12 til 18 inches fra hinanden, selvom dette vil variere med bredde og længde til tagdækning.

Overlapper

Overlapning af paneler er nøglen til en god installation. Paneler kommer i varierende bredder med forskellige dækning bredder, men alle giver mulighed for en overlapning, typisk en højderyg og en dal corrugation. Skruer gennem begge stykker forsegle overlapningen. Paneler kommer i forskellige længder, fra 6 til 20 fod, og ofte mere end én række er nødvendig mellem eave og toppen af et tag. Disse paneler forbindelsesstreger skal overlappe hinanden med omkring 6 inches fra toppen.

Sømme og kanter

Når mere end én række af paneler er påkrævet, bør den øverste række startes med en halv-panel, skåret på langs, så sømmene på panelerne ikke justeres. Paneler skal også placeres så der er en lille udhæng på alle kanterne af taget. Disse kanter og peak hvor to tag vinkler mødes skal forsegles med særlige kant og peak caps, foretaget i overensstemmelse med corrugations, at forhindre vand i at få under metal. Nogle corrugation stilarter bruge "fyldstof" strimler på kanten til at forsegle kløften mellem pyntede og metal.

Bygningsreglementer

Altid tjekke lokale bygningsreglementer før du begynder en bølgede metal tag projekt. Nogle områder med kraftig vind eller tunge sne belastninger kan have strengere installation standarder. Nogle bygninger eller zoneinddeling koder kan også forbyde eller regulerer brugen af bølgepap metal paneler på huse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com