Bølgede Metal tagdækning Installation

November 17

Bølgede metal tagdækning er enten stål eller aluminium. Begge materialer kommer i naturlig finish eller fabriksinstallerede farve finish. Stål er galvaniseret, beklædt med zink at forhindre rust. Begge typer af tagdækning kommer i plader af varierende bredder, designet til overlappende sømme og i længder spænder fra 8 til 16 feet. Begge materialer er let og nem at løfte, men besværligt som de bøje. Valget mellem stål og aluminium er en af pris og boligejer præference. Installation teknikker er de samme.

Instruktioner

•Indstil dækningsområde for panelerne. En 27-tommer panel er designet til 24 inches af dækning, giver mulighed for en 2-tommer overlapning. En 38-tommer bredt panel har et 36-tommer dækningsområde. Måle tagets hældning og dividere med panel længde, som regel 6 eller 8 fod, giver mulighed for overlapning og nogle forlængelse ud i slutningen. En 12-fods skråning ville kræve to 8-fods paneler eller tre 6-sidefødder, der skal trimning. Måle bredden og dividere med panel dækning; en 24-fods brede tag skal 10 paneler af 24-tommer dækning.

•Begin installation af paneler på en nederste hjørne, arbejder på en stige. Sikre panelet ved hamring galvaniseret søm eller metalplade skruer i dalene i tag spær. Plads søm eller skruer omkring en mund fra hinanden; Brug omkring 20 skruer pr. panel. Ikke søm tæt på indersiden kant, indtil du installerer det næste panel. Angiv det næste panel til overlapper og søm eller skrue ved begge paneler på overlapning-dalen. Arbejde langs tag til at dække hele bredden.

•Tilføj et andet kursus, overlappende først af 4 til 6 inches. Check fabrikantens anbefaling på svimlende; de fleste anbefaler mod at have lange sømme matchende fra kursus til kursus. Undgå dette kan kræve, at skære et panel på langs. Gentag installationen, indtil alle paneler er installeret. Trim på toppen hvis nødvendigt med tin snips eller en metal så. Gøre begge sider af et spidst tag.

•Sæt metal ridge caps langs toppen af taget; disse dækker toppe hvor paneler på hver side af taget mødes. Sæt dem på toppen og søm eller skrue dem på plads på begge sider af toppen. Sæt dem så en fremherskende vind er på bagsiden af hætter. Hvis taget støder op en bygning væg, installere metal flashing, der går op ad væggen, helst under sidespor, og under den bølgede metal. Dette er en foldet metal strimmel, der blokerer vand går mellem væggen og slutningen af panelet tag. Afslutningsvis caulking nogen områder, der kan tillade i vand.

Tips & advarsler

  • Få hjælp hvis det er muligt; bølgepap paneler er tungt og hårdt for én person til at håndtere på et tag.
  • Bær handsker ved skæring eller håndtering skære metal kanter; metalplader kanter er skarpe og kan skære fingre og hænder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com