Bolig Bat fjernelse

July 24

Hvis du har flagermus i dit hjem, er det muligt at fjerne dem selv, så længe du forstår hvordan man gør det humant og på en måde, der er sikkert for dig og din familie. En tur til hardware butik og nogle tålmodighed vil hjælpe dig med at fjerne flagermus fra din bopæl.

Alternativ hjem

Det er vigtigt at have et alternativ hjem i stedet for flagermus, før du fjerner dem, eller du risikerer re infestation. Særlige bat huse er på markedet og gennem organisationen til bevarelse af Bat. Placer alternativ hjem tæt på åbningen hvor flagermus at indtaste og afslutte dit hjem, så de vil kunne finde det nemt.

Punkter i ind- og udrejse

Finde alle punkterne af ind- og udrejse for flagermus i dit hjem. Du kan finde disse punkter, kan du enten se huset på skumringen at se hvor flagermus flyver ud, eller du kan gå til hvor flagermus er i dagtimerne at se hvor lyset er utæt i.Holde inde indre at flagermus gerne flyve ind og ud af små huller, fordi dette holder dem sikkert fra rovdyr. De kan passe ind i områder så lille som 3/8 tommer.Hvis der er flere punkter af exit og entry, forsegle alle undtagen én. Dette vil være den eneste hul, som du vil besegle når flagermus er væk.

Udstødelse

Den bedste måde at få flagermus ud af dit hjem er at sætte en udelukkelse enhed over punktet af exit og entry. Udstødelse enheder tillade flagermus at forlade dit hjem, men ikke at vende tilbage. Bat udstødelse enheder er tilgængelige i butikkerne i form af "bat Kogler" eller "bat netting." For at slippe af med flagermus, blot sætte enheden udelukkelse sted, vente, indtil alle flagermusene forlade dit hjem, derefter fjerne enheden udstødelse og permanent forsegle hullet.

Advarsler

I USA er det kun menneskeligt at fjerne flagermus mellem midten af August og medio maj. Uden for dette tidsrum, der kan være unge flagermus lever i dit hjem, der ikke er fravænnede eller ikke kan flyve, og det kan ikke være produktive fjerne flagermus, fordi de kan avl, at skabe en større angreb end du er klar.Hvis en flagermus fløj omkring dit hus med børn inde, du har vaccineret kæledyr, flagermus fløj inde i dit hjem, mens du sov, eller du havde direkte kontakt med et bat, du kan have været udsat for rabies, og du bør kontakte animalsk kontrol og en læge.Efter alle flagermusene forlader dit hjem, forsøg ikke at rengøre enhver bat guano dig selv. Guano støv forårsager histoplasmosis hos mennesker, når det inhaleres, så det er bedst at lade uddannede fagfolk, der har det rette udstyr rydde op efter flagermus.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com