Bolig Vinyl sidespor farver

January 22

Vinyl sidespor har flere fordele i forhold til metal og træ sidespor. Vinyl er ikke et attraktivt mål for mug, skimmel og rot, der ville i sidste ende ødelægge træ og det er uigennemtrængelig for rust, som i sidste ende hævder, at de fleste metaller. Derudover skal vinyl sidespor aldrig tegnes igen fordi det er farvet med boligejer af flere pigmenter i produktionsfasen.

Colonial hvid

Hvid er en populær farve til hjem og kommer i flere nuancer. Colonial hvid er et hvidt, der trækker øjet, ligesom det supplerer grønne plantet haver og hække. Denne farve er især lyse og vil afspejle en stor del af den varme, der andre sidespor farver har tendens til at absorbere. Dette kan reducere den elregning, da huset ikke bliver så varmt om sommeren.

Land ruskind

Lysere end brune og meget mørkere end selv en off-white, land ruskind fastholder næsten en peachy skygge og vises økologisk, når det pigmenter teksturen af vinyl sidespor. Denne farve virker godt med omgivende hække samt træ dæk eller tilføjelser til hjemmet.

Hampton rød

Mens farven ikke afspejler varmen godt, er Hampton rød en opmærksomhed, sensationsprægede nuance, der er bare lidt lysere end mursten rød. Denne nuance fungerer godt med hvide og grå accenter og skjuler snavs bedre end farver som hvid.

Blå

Muntre og strålende, blå er en populær farve til vinyl sidespor. Denne farve blander overraskende godt med de mørke grønne i den omgivende hegn og afspejler lys og varme fra huset. Blå viser snavs forholdsvis let og kræver hyppig rengøring.

Sterling grå

Sterling grå er en cool og neutral farve, lysere end sort, men stadig så moderne og moderne. Denne farve absorberer en moderat mængde sollys, men er mindre absorberende end sort eller trækul.

Wedgewood

Mere grå end blå og mere blå end grå, Wedgewood er en traditionel hjem farve, der fungerer godt med blomme, blå, hvid og endda nogle røde accenter. Wedgewood er ofte brugt i New England stil hjem.

Cypress

En dæmpet grøn cypres blander problemfrit med hæk og supplerer naturlige træ tilføjelser såsom dæk, veranda eller hævet terrasse. Cypress er suppleret med grå eller hvide accenter.

Ahorn

Denne mørke nuance af brunt ligner nøje det naturlige farve af færdige maple. Denne farve giver en alle fysiske udseende til hjemmet uden besvær med at opretholde ægte træ sidespor.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com