Boligindretning 101

May 27

Boligindretning 101

Som gamle ordsprog siger, dit hjem er dit slot. Men med hensyn til æstetik, dette ikke altid tilfældet; montering rod, dårlig belysning, uforholdsmæssige møbler, klamt farver og mangel på organisation kan forlade dig følelsen som landsbyen fattiglem i stedet. Stifte bekendtskab dig med grundlæggende i Boligindretning er det første skridt mod at omdanne dit hjem til et sted mellem komfort, afslapning og funktion.

Formål

Før man indlader sig på at designe et værelse, beslutte formålet med rummet. Et værelse har brug for en identitet og funktion som det vil blive brugt før møbler kan vælges, farveskemaer udviklet og gulv og vindue belægninger besluttet. Et rum kan nemt blive en usammenhængende og forsømte plads Hvis rummet ikke har en udpeget brug. Identificerer et rum som en gæst soveværelse, kontor, giver hobby område eller træning plads retning og klarhed til resten af rummets designproces.

Funktion

De fineste møbler og mest udsøgte møbler er ubrugelige i et ikke-fungerende værelse. Vælg møbler, belysning, gulvbelægning og vindue behandlinger til at rumme funktionen af rummet og de personer, der bruger rummet. For eksempel, behov en familie teater værelse en comfy tværsnit, sofa eller teater siddepladser til at se film - ikke en ornately udskårne antik sofa. Hvis du vil lejlighedsvis læse i teater rum, giver en tre-vejs lampe funktionelle opgave belysning. Og hvis du kan lide at gnaske på snacks mens du ser en film, omfatter en stor skammel for at tjene dobbelt funktioner at hvile dine fødder og holde snacks.

Humør

Stemningen i et rum er skabt gennem farve, tekstur og belysning. Fed, levende farver producere følelser af energi og liv, mens neutrale og bløde farvepaletter beroligende og afslappende. Tekstur tilfører instant stemning i den samlede stemningen i et rum. En tropisk Ostindien soveværelse tema ville drage fordel af en blanding af møbler i teak træ og rattan--ikke så meget med tilsætning af kræsne franske provincial møbler. Lysdæmper switche, reb lys, tre-vejs bord og gulv lamper, plante og billede projektører og naturlige belysning bidrage til at skabe den ønskede stemning.

Harmoni

Harmoni i et værelse er opnået gennem en balance af møbler, der er komplementær og forhold til hinanden, samt om størrelsen af rummet. Store møbler stuvet sammen i et lille rum gør ikke funktion nå eller ser godt, og er ikke i harmoni med størrelsen af rummet. At vælge stof mønstre, bør faste stoffer og læder for betrækket møbler genlyd i hele lokalet. For eksempel, en brun lædersofa og jordagtige-stribet klub stole supplerer hinanden pænt. Tilføje koordinerende stribet puder på sofa og læder kaste puder på stolene, threading design flow ind i en behagelig harmonisk rum.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com