Boligindretning belysning ideer

November 30

At vælge den rigtige belysning til dit hjem er lige så vigtigt som at finde de rigtige møbler. Borte er dagene af bare en simpel gulv lampe eller loftlampe. Belysning er blevet en central del i boligindretning. Det kan fremmane stemningen, drama og visuel interesse. Kort sagt, når de overvejer Boligindretning belysning ideer, der er mere end opfylder øjet.

Typer

Nøglen til tackling af Boligindretning belysning er at kende typerne af belysning. Ifølge den amerikanske belysning Association der er tre grundlæggende typer af belysning: generelle, opgave og accent. Generel belysning erstatter sollys og giver et område med samlede belysning. Opgave belysning hjælper dig med bestemte opgaver, såsom læsning, syning, madlavning eller lektier. Det bør ikke skabe blænding eller skygger og bør være lys nok til at undgå anstrengte øjne. Accent belysning skaber visuel interesse ved at sætte fokus på malerier, potteplanter, skulpturer og andre værdifulde ejendele.

Belysning regler

Carl Giese af Sheltons galleri i Baton Rouge, Louisiana sagde, der er nogle generelle tips til at følge, når du vælger belysning til værelser i hjemmet. Giese sagde, "Den No. 1 ting du skal overveje, når du vælger belysning til køkkenet er loft højde, rummets størrelse og funktion af armaturet." I dagens soveværelser er de fleste inventar loft fans. Den bedste løsning er en lys kit på bunden af fan, sagde Giese. Forsænkede armaturer kan strategisk placeret rundt i lokalet, hvis du ikke ønsker at bruge en lys kit. Belysning designmål for badeværelser er at opnå belysning omkring spejlet. Badeværelse belysning kan suppleres med en lampe på forfængelighed, forsænkede armaturer eller lys over karret. Til spisning og stuer er loftshøjde kritisk. Nye boliger er mindst 10 fod høj og op og ældre boliger kan være 8 fod. Værelse volumen skal tages i betragtning ved valg af belysning samt. "En af tommelfingerregler er at have armatur 12 inches kortere end bredden af tabellen," sagde Giese. "Så hvis dit bord er 48 inches lang, så du kan gøre et 36-tommer-dækkende armatur. Du ønsker også det 30 inches over bordpladen."

Kampprogram

Lysekroner anvendes hovedsageligt til spisestuer men kan placeres i soveværelser, foyerer eller stuer. De tilføjer glans og stil samtidig give almindelig belysning. Væg sconces give skygge-gratis dekorativ belysning, der forvandler et funktionelt rum eller gangen til en hyggelig oase eller dramatiske passage. Vedhæng lys er suspenderet fra loftet over spiseborde, spilleborde, køkkenborde eller andre arbejdsområder. De er udstyret med glober eller nuancer, der gav både opgave og almindelig belysning.

Ambiance belysning

Sporet belysning er perfekt til fremhæver arkitektoniske design, kunstværker og samlinger. Det giver generelle eller opgave belysning for et helt rum. Oprette en gæstfri atmosfære, samtidig med at levere generelle belysning med foyer lys. Disse lys hilse gæsterne og forsikrer sikker passage ind i andre områder i hjemmet. Loft belysning er ideel til brug i gangene, soveværelser, nytte arbejdsområder og trapper.

Grøn belysning

"Gå grøn" har taget over nationen, fordi spare penge og energi er meget vigtig, især i hjemmet. Belysning turneringsplaner kan findes med indstillingen Energy Star. Energy Star er offentligt støttede energieffektivitet program, der hjælper forbrugerne nemt identificere høj kvalitet, energibesparende produkter alle og samtidig beskytte miljøet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com