Boligindretning boligtekstiler ideer

May 22

Uanset om du er designe nemlig en ny hjem eller søger bare en opdateret interiør, kan vælge møbler og planlægning layout være udfordrende. Der er en verden af muligheder derude, men mange af dem er dyre eller måske ikke passer til din livsstil. Tag et kig på dine nuværende møbler og afgøre hvad kan blive opdateret eller anvendes på en anden måde. Indstille et budget og derefter beslutte deres prioriteter for tid og penge.

Focal Points

Bruge et brændpunkt stykke møbel til at indstille en tone eller et tema for værelset, særlig i lokaler, der anvendes til underholdende. Du kan investere i en fed designer sofa for et moderne look, eller en falmet Chintz vintage sofa til cottage stil. Hvis du er vært for middagsselskaber, kan en stilfuld spisebordet, der giver mulighed for omfattende siddepladser være en prioritet. Prøv en træ stuehus tabel for en rustik tone eller en Formica tabel med diner stole til retro charme. Tilføje visuelle pop til soveværelset med en antik metal sengeramme malet periwinkle blå eller et klædeskab med en håndmalet scene eller trim.

Multipurpose møbler

Mange mennesker elsker en ren, overskueligt udseende men har ikke livsstil at opretholde det. Du kan vælge møbler, der tjener flere formål at skære ned på forbruget og rod. For eksempel, en hems giver dig mulighed at guffe et hjemmekontor område under det. En høj reol kan fungere som en hemmelig raster eller en rumdeler. Osmannerne, og bænke kan funktionen sæder, der åbner op til at gemme tekstiler eller andre småting. Et stort garderobeskab eller en vægskab lader dig skjule elektronisk udstyr samtidig også forskønne et værelse. En osmannisk kan blive en tabel med tilføjelse af nogle gulv puder, mens et sofabord, som har en hylde nedenunder bliver et magasin rack.

Møbler Layout

Brug møbler til at definere rum. For eksempel, forvandler en bistro sæt et hjørne vindue i køkkenet til en morgenmad krog. I stuen skaber en kærlighed sæde og en lænestol, placeret i en L-form omkring et lille sofabord en samtale hjørne. En stol og skammel ved siden af en gulvlampe bliver et læsehjørne. I stramme mellemrum eller studio afdelinger, bruge gardiner eller skærme tilføje privatliv. Lille plads løsninger omfatter brug af lodrette rum med høje skinny hylder, flydende en hylde eller niche i en glemt hjørne, eller ved at oprette indbyggede funktioner til at holde bøger og vise illustrationer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com