Boligindretning & græske kolonner

May 17

Boligindretning & græske kolonner

Hvis du ønsker at give din stue, spisestue eller soveværelse en majestætisk føler, er det en god idé at tilføje græske kolonner til din indretning. Græske kolonner kan købes i flere længder, og vil hjælpe dig med at gøre dit hjem space original.

Størrelser

Hvis du udsmykning et lille rum, er det normalt bedst bruge korte kolonner. For eksempel placere et kort græske kolonne i hjørnet af gangen, og Placer en frodig grøn plante på toppen. Eller bruge en marmor kolonne i badeværelset og accent det med en vase eller et sæt af valsede designer håndklæder, der passer til dit badeværelse indretning.

Typer

De fleste typer af græske kolonner, du vil finde derhjemme indretning butikker er doriske, hvilket betyder, at der er tyve 'fløjter' eller højderygge i nærheden af kolonnen og en omfattende design i toppen af kolonnen. Du kan finde kolonner i en række farver samt; mange kommer i neutrale nuancer såsom tan, grå og hvid, så de matcher de møbler, du har valgt til dit hjem.

Andre overvejelser

Hvis du har en væsentlig plads i din foyeren eller stue, er det en god idé at tænke om installation store kolonner for at give området en regal føler. Du kan endda male kolonner i farver, der vil tillade dig at ændre dine møbler mens stadig matche kolonnerne. For eksempel, ser dyb-brun kolonner store mod tan og guld møbler samt røde og orange indretning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com