Boligindretning med en europæisk motiv

November 21

Boligindretning med en europæisk motiv

En tur gennem Europa behandler dig til seværdigheder brostensbelagte gader og arkitektoniske stilarter, der har eksisteret i århundreder. Tilsvarende europæiske indretning stilarter besidder en tidløs, gamle verden charme, der gør besøgende til dit hjem føles, som om de er i Toscana eller den sydlige del af Frankrig. Fordi kontinentet har en bred vifte af udsmykning stilarter, kan du optage elementer af forskellige regionale mønstre til at skabe en uforglemmelig, unægtelig europæiske udsmykning motiv i alle rum i dit hus.

Instruktioner

•Fjern alle væg til væg-tæpper i dit hjem og installere hårdttræ Gulvbelægning i stedet. Polsk trægulve, indtil de lyse med en håndholdt poler, som du tilslutter. Placer en antik tæppe, helst fra en bestemt region i Europa, på gulvet.

•Tilføj en varm tekstur tankevækkende af områder i Toscana til væggene med gyldne minimalistisk maling; Brug dette farveskema i kombination med fløde trim for en dæmpet og elegant effekt. Anvende farver i lag ved hjælp af din svampe til at skabe en varm, grynede kvalitet på dine vægge.

•Tilføj møbler fra forskellige tidsperioder og regionale indretning stilarter. Smedejernsmøbler er f.eks minder om den franske landstil, mens mørke, tunge, kunstfærdigt udskårne træ stykker er mere gotisk. Par ufærdige lyse træmøbler tankevækkende af toscanske indretning med mere kunstfærdigt udskårne rokoko-periode møbler, der har blade og ruller til en eklektisk og supplerende look.

•Tilføj tekstiler til rummet for at bringe motivet sammen. For eksempel bruge mørke, tunge stoffer som fløjl, i dit vindue behandlinger og polstring til at give rummet en formel og statelige victorianske føler. Omvendt, lys, farvestrålende tekstiler kan bruges til at give rummet en fransk eller endda engelsk country-stil look.

•Arrange antikke stykker, som sten eller marmor buster, antikke lamper, smedejern lysestager og andre elementer, rundt i lokalet. Brug vintage hardware når det er muligt. For eksempel, kan en vintage lysekrone og naturlige overflod det repræsenterer hjælpe samle en Old World motiv.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com