Boligindretning med fuld længde spejle

May 9

Boligindretning med fuld længde spejle

Fuld længde spejle kan øge indretning i stort set alle rum i dit hjem. Spejle er ofte overset i boligtekstiler, selvom deres reflekterende overflader kan træde i stedet for illustrationer eller fylde tomme plads i dit hjem til en brøkdel af prisen af andre indretning. Plus gør de et mørkt rum mindre så. Den bedste måde at dekorere med fuld længde spejle afhænger din udsmykning stil, stil af spejlene og hvordan du planlægger at bruge dem.

Tilbehør

Strategisk Hæng eller Placer din fuld længde spejle den måde du ønsker andet tilbehør i dit hjem. En serie af fuld længde spejle kan dekorere en gangen i stedet for grafik. Bland det ved at skabe et galleri af former, ved hjælp af spejle med forskellige rammer, eller dekorere rammeløse spejle med vindue klistermærker. Hænge et stort spejl vandret over en pejs, buffet eller sofa bord, og små dekorative genstande, såsom offerfund lys eller lille krystal figurer, foran den. Alternativt kan du bruge et rammeløse, skrå kant spejl i en uventet måde, såsom at placere det på et langt bord som en runner. Tilføje dekorative skåle for en reflekterende tabel display, blomsterblade eller stearinlys.

Praktiske formål

Fuld længde spejle er praktiske såvel som dekorative. Hæng et spejl på en skabet døren, en bagsiden af en dør eller hvor som helst mennesker har tendens til at få klædt eller får sat til at gå ud, sådan som i et soveværelse eller nær en udvendig dør. Gulv spejle på tribunerne kan placeres i tomme hjørner eller rum i dit hjem. Spejlene vil reflektere lys, som typisk gør et rum føler større. Indstille spejlene til at afspejle et vindue, der udsigt over en dekorative haven eller en attraktiv maleri i dit hjem. Placere et spejl nær døren kan dekorere en tom hjørne samtidig en spot for at tage et sidste blik på dig selv inden du begiver dig ud.

Tema detaljer

Binde de fuld længde spejle med en udsmykning tema om muligt. For eksempel en Hollywood glam, fashionista eller modellering temaværelse kan gøre brug af spejl som tema tilbehør. Placer tre separate spejle i en semi-cirkulær form, som dem i et påklædningsværelse, og placere pløkker eller kroge i nærheden til at hænge tøj. Placeringen af spejlene vil tillade dig at se din front, side og tilbage alle på samme tid. Line en hel væg med fuld længde spejle til en spa eller home-gym føler.

Feng Shui

Spejle repræsenterer elementet vand i feng shui praksis. De er bedst placeret i sydøst, nord eller øst hjørner af dit hjem. Spejlene er tænkt at afspejle energi ind i rummet, som kan arbejde med eller imod dig. Hvis spejlet afspejler billeder af ting du nyde eller objekter menes at øge positiv energi, menes det, du er på god fod. Hvis spejlet afspejler indgangen til dit hjem, en toilet eller andre negative ting, betragtes det som dårlig fordi du vil afspejle de samme ting tilbage i dit hjem og liv. Ifølge feng shui, spejle bør ikke placeres i dit soveværelse og bør minimeres i badeværelser, hvor der er allerede en masse vand elementer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com