Boligindretning med sten pejse

July 5

Boligindretning med sten pejse

En sten pejs skaber en stor omdrejningspunkt, hvor hvert værelse har brug for. En besøgendes øje vil straks blive draget til rummet. Skønheden i en sten pejs kan forbedres ved tankevækkende udsmykning. Investere tid i at kigge på forskellige alternativer til dekoration, da en sten pejs giver mulighed for at vise større kunstnerisk stykker og familiens memorabilia. Dekorere pejs med objekter, såsom kano padler eller illustrationer, der kan modstå støv. Endnu en sten pejs med gas logs tendens til at tiltrække lidt mere snavs og spindelvæv end en væg med ingen pejs.

Instruktioner

•Measure pejs væggen. Få de nøjagtige målinger for at plads reoler og kunst objekter. Brug en skitse pad til at tegne oprindelige idéer. Overvej at bruge standard dekoration, såsom bog hylder på hver side af pejsen. Eksperiment med ideer som hængende et sæt af kano årer eller snesko over området mantel hvis væggen er stor nok. Dette vil give rummet en udendørs eller rustik føler.

•Decorate omkring kappen space first. Husk på at en kappe giver et færdigt look og vil holde stearinlys og andre objekter under ferien. Definere området præcise reoler for en kappe, hvis man er ønsket, at fastsætte, hvordan objekter kan placeres på vægge eller hylder rundt om den. Planlæg at installere en kappe, der harmonerer med størrelsen og omfanget af den samlede pejs område. Bruge en tunge træ mantel, der er mindst 3 inches dyb, for eksempel, så det ikke er overvældet af murværket.

•Sketch pejs væggen område, der passer godt med den arkitektoniske stil af hjemmet, men tænke kreativt at gøre væggen et samtaleemne. Overvej, for eksempel, placere en samling af gamle indkøbskurve eller gård værktøjer på væggen. Montere et fladskærms TV over en pejs mantel som en anden mulighed. Undgå at placere uvurderlige familie billeder eller illustrationer over kaminen; brug i stedet reproduktioner, da varmen kan beskadige dem. Gennemsøge over bøger og blade til at få flere ideer.

•Draw pejs område med farveblyanter til at skabe et mere realistisk billede. Skitse hylder fremstillet af interessante materialer, såsom kobber eller gamle stald træ, til at holde bøger og familie skatte ovenover. Overveje byder én type af samling, såsom steins eller tjener plader, for at give rummet et sammenhængende udseende. Brug en stor blanding af varer, kun hvis den sten pejs er i en uformel område af huset.

•Review hængende hardware tilbehør før du færdiggør planer. Plan at hænge tunge genstande med passende hardware, men brug det sparsomt. Ikke skade stenen, da dette kan skade gensalgsværdien af huset, ved at installere for mange kroge og bøjler.

Tips & advarsler

  • Installere pejs døre, der lukker og er lavet af hærdet glas til at modstå varmen. Glasdøre vil bidrage til at holde de omkringliggende indretning meget renere.
  • Bygge muren reoler på hver side af pejs til at blande problemfrit med murværket. Skitsere alle detaljer på millimeterpapir før starten arbejde på hylderne. Kontroller, at hylderne kiggede afstand fra hinanden korrekt i forhold til højden, da en pejs på højt til loftet vil kræve en anderledes spatieringen i hylder end et 8-fods loft.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com