Bolle varmere vil ikke tænde

June 16

Bolle warmers er mere og mere udbredt uden for professionelle køkkener som en måde til at holde mad varm mens frigøre komfur og mikrobølgeovn plads. Som navnet antyder, er bun warmers designet til at varme op brød boller til hotdogs og burgere. Dit køkken bolle varmere kan forhindres fungerer normalt af elektrisk fejl eller brugerfejl. Ved fastsættelse af din funktionssvigt bolle varmere derhjemme, vil du nyde hotdogs med toasty varm boller igen på ingen tid. Præcise instruktioner vil variere afhængig af din model af bolle varmere.

Instruktioner

•Sørg for at den varmere netledning er tilsluttet til en stikkontakt. Sikre, at stikkontakten er tændt, hvis dit hjem er udstyret med power kontakter for sin elektriske stik. Tilslut varmere direkte til en stikkontakt, hvis det er aktuelt forbundet med en power bar eller forlængelse ledning. Bolle warmers som regel brug for en tre-ben 120 volt stikkontakt.

•Se om din bolle varmere har en "On/Off"-knappen på kontrolpanelet eller rundt på bagsiden af apparatet. Parameteren skal angives til den "On" eller "I" position i den bolle varmere til at tænde og varme op. Power-switche kan sommetider findes nær hvor ledningen går ind bolle varmere.

•Drej op temperatur dial, hvis udstyret. Bolle varmere kan synes ikke at arbejde, hvis temperaturen er indstillet for lavt. Nogle bun warmers har en tænd / tilsluttet temperatur dial. Drej bolle varmere temperatur til at tænde for strømmen. Bolle warmers bør fastsættes mellem 140 and160 grader Fahrenheit.

•Fyld base af bolle varmere med vand pr fabrikantens anvisninger. Bolle warmers indeholder en pulje af vand, der langsomt fordamper for at forhindre boller udtørring som de er varmet. Din bolle varmere kan ikke tænde medmindre der er vand i beholderen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com