Bonus Room Paint idéer

February 10

Bonus Room Paint idéer

Bonus værelse udsmykning er en mulighed for at give en kedelig, underudnyttes ekstra værelse sit eget formål og smag med maling farver. Lokalet bliver måske et kontor, et værelse eller et sted til indendørs fritidsaktiviteter. Mange muligheder i farver kan arbejde i harmoni med rummets stil, formål og indhold.

Et kontor

Når en bonus værelse bliver en udpegede kontorlokaler, Vælg varm og inspirerende farver, som kan fungere som en neutral baggrund for kontorlokaler. Tilføjelse trøstende farver til væggene kan gøre rummet mere arbejde produktivt end før.

Farver som Benjamin Moores tranebær is og saftig i varm rød lilla toner og Gliddens forgyldte pære i gul toner, appelsin sorbet i de orange toner og varme karamel i de brune toner vil omdanne en bonus værelse i et behageligt arbejdsområde.

En Gæsteværelse

Konvertere en bonus værelse til et gæsteværelse er en smart måde at tilføje værelser i dit hus. Alle værter vil deres velkommen hus gæster skal have en behagelig, afslappende og uforglemmelig tid under deres ophold, og tilføje farve til væggene er et nødvendigt skridt for at designe dit værelse.

Varm, beroligende og indbydende er egnet maling farvetemaer for et gæsteværelse. Gæsterne vil føle sig godt tilpas, slappe af i et værelse, malet i farver som Benjamin Moores vellum, en varm beige farve, weekend flugt, en grå tone med olivengrøn højdepunkter og soulmate, en neutral medium-tonet brun med et strejf af rød.

Rekreation

En bonus-værelse, der fungerer som en multipurpose plads til indendørs fritidsaktiviteter, bruge dristige og lyse farver. Fed rød, blå, orange, lilla, gule og grønne farver er maling farver, der fungerer godt i et hobbyrum.

Planlægge din egen farvetema med rummets funktion i sind ved hjælp af disse dristige farver i supplerende kombinationer, eller bruge farverne på dit foretrukne sportshold til at male væggene. Glidden og Team farver har alle de farve elementer af dit yndlingshold logo og ensartede farver.

Overvejelser

Ser til møbler, inventar og tilbehør til bonus plads til farve inspirationer. Overveje, hvordan disse stykker samarbejde i rummet og hvad farver fungerer godt for alle dem ud over neutrale farver som hvid, creme, brun, grå og sort. Vælg en farve fra funktionerne af disse elementer som et værelse farve eller et værelse accent; en farve, der trækker alt sammen i bonus-værelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com