Booster pumpe alternativer

July 28

Booster pumpe alternativer

Booster pumper er almindeligt anvendt i sprinkleranlæg. Den måde, disse pumper flytte strømmende vand fra ét sted til et andet, der adskiller dem fra andre pumper. En booster pumpe skifter den strømmende vand retning ved at ændre vandtrykket. Boligejere har dog alternativer til den fælles booster pumpe. Den bedste slags pumpe afhænger ikke af typen, men snarere på den måde sprinkleranlægget er konstrueret.

Deplacement pumper

Deplacement pumper præstere på vand hvile i et bestemt område, ofte med et stempel, mellemgulvet, roterende eller rulle tube. Deplacement pumper virker bedst med meget tykke væsker og kan oprette præcise flow diskenheder. Fortrængningspumpe gemmer vandet i en tryktank. Filtre er undertiden knyttet til fortrængningspumpe og andre pumpe typer til at forhindre snavs fra indtastning af pumperne.

Centrifugalpumper

Centrifugalpumper dominere kunstvanding landbrugsindustri. Disse pumper spin vand i en casing, kammer eller boliger. Centrifugalkraften skaber stigende vandtryk, der presser vandet i hvilken retning den skal gå. Etapevis centrifugalpumper har flere tarme, der bidrager til vandtrykket. Pumpen skal have både fjorden rør og casing fyldt med vand, ellers vil det ikke fungere. Når vandet er føjet til pumpen, vil pumpen behøver ingen yderligere priming medmindre en lækage udvikler. En ende-suge centrifugalpumpe lægger direkte til motoren.

Dykkede pumper

Dykkede pumper operere under vandet, oftest i brønde, søer og vandløb. Elektromotor og pumpen er en. Disse pumper skubbe vand, i stedet for suger vandet og skubbe det med vand pres, hvilket gør dem mere effektive. De må også ikke priming. Disse pumper har ærmer, der tvinger vand over motoren til at afkøle sig, at forhindre overophedning. Disse pumper modtage deres energi fra strømkabler. Da netledningerne er neddykket så godt, skal de være beskyttet med et hus eller en anden metode.

Turbine pumper

Turbine pumper har skakte neddykket under vandet mens pumperne er abovewater. Motoren slår akslen og skaber centrifugalkraft, der trækker vandet op og mod motoren. Undertiden er turbine pumpe eller den dykpumpe knyttet til en float, forankret i en sø eller flod seng. Nem installation gør dette pumpe et populært valg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com