Bør anvendes fleksible kanalsystem i en nye HVAC-System?

July 27

Bør anvendes fleksible kanalsystem i en nye HVAC-System?

Under hjem eller kontor bygning, skal bygherrer overveje flere faktorer, fra hvordan man arrangere de elektriske ledninger til ordentlig VVS rørinstallation. De træffer også beslutninger om kanalsystem, og om de skal installere en fleksibel form for klimaanlæggets.

Funktion

Fleksible kanalsystem, i modsætning til stiv typer af klimaanlæggets, tillader bøjning og manøvrering gennem underligt formede dele af en bygning for at udvide ventilation af et klimaanlæg og radiator. På grund af sin alsidighed, fleksibel rørføring rangerer som en af de mest udbredte typer, rapporterer Bruce Barker på ASHIreporter.org.

Overvejelser

Californien energi Kommissionen foreslår anvendelse af fleksible kanalsystem i nye HVAC, eller varme, ventilation og aircondition systemer, citerer det som mindre dyre end andre typer og nemmere at installere.

Funktioner

Når du installerer fleksible kanalsystem, kan skarpe bøjninger i form hindre luftstrømmen og forårsage skade på klimaanlæggets. Arbejdstagere bør særligt undgå komprimere klimaanlæggets på en måde, der stopper ventilation fra funktion, advarer Barker.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com