Bør Bean planter anvendes til kompost eller barkflis?

March 17

Du kan bruge de fleste bean planter for kompost og muld til din have, men der er undtagelser. Korrekt kompostering processer er afgørende for at skabe god kompost og muld.

Kompostering grundlæggende

Kompost bunker skal holdes fugtig, godt kulsyre og store nok til at tillade midt i bunken til at varme op og opretholde henfaldsproces. Balance "grønne" af frisk afskårne bean planter med "brune" som visne blade og tørt græs for optimal kompost og muld.

Typer

Bean planter kommer i spiselig og ikke spiselig sorter. Spiselige sorter omfatter grønne bønner, string bean og sojabønner. En almindelig type af uspiselige bønne, bruges som en pest frastødende, er Ricinus.

Giftige sorter

Alle dele af castor bønne plante er giftige. University of California kooperative udvidelse anbefaler, at du ikke anvender giftige planter såsom Ricinus til haven barkflis eller kompost, mens Chattanooga Audubon Society hævder, at små mængder kan inkorporeres i en større kompostbunke.

Insekter

Brug ikke i din have kompost eller barkflis syge eller insekt-befængt bean planter, da materialet kan sprede insekt eller sygdom.

Pesticider

Ikke kompost bean planter behandlet med kemiske insekticider eller herbicider til brug i haven.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com