Bør en Air conditionere enhed dryppe vand?

November 16

Bør en Air conditionere enhed dryppe vand?

Klimaanlæg, skabe være de centrale enheder eller Vinduesenheder, vand som et biprodukt af deres køling. Øget vand output er ikke en grund til bekymring, da klimaanlæg ikke indeholder vand overalt i deres system, der kan lække. Vand stammer fra en air condition er vand, der er blevet fjernet fra luften inde i dit hjem for at øge komforten.

Kondensat som biprodukt

Klimaanlæg producere vand som et biprodukt af den mekanisme, de bruger til at afkøle din indendørs luft. Klimaanlæg tage i luften fra dit hjem, passere et filter til at fjerne støv og snavs og blæse det på tværs af kobber spoler fyldt med kold gas. Disse kobber spoler ophobes kondens i meget på samme måde et koldt glas vand vil "svede" når udeladt i et varmt rum. Denne kondens drypper i til et kondensat pan og er drænet udenfor hjemmet.

Årsager til øget dræning

En klimaanlægget kan have en stigning i mængden af vand det dræner fra systemet, hvis den uden for luftfugtighed er særlig høj for en længere periode. Du kan mærke, at din enhed er dræning betydeligt mere vand i en periode med høj luftfugtighed end under de køligere måneder mod slutningen af sommeren. Det er ikke noget at være bekymret over. Hvis vandet drypper på et ubelejligt sted, kan du overveje at placere en tønde nedenunder til at fange vandet og bruge det til vanding din have.

Vinduet enhed dryp indendørs

Hvis dit vindue aircondition er utæt inde i dit hus, kan det være forkert installeret. Vindue air conditionere tilfælde er konstrueret--når installeret ordentligt--for at skråner væk fra dit hus, dræne vand udenfor og ikke drypper tilbage i dit hjem. Sikre enheden sidder korrekt på vindueskarmen, og check for at se hvis kondensat afløbet er tilstoppede og gryden overfyldte.

Central klimaanlægget dryp indendørs

Centrale klimaanlæg er typisk placeret i kviste og har en lang rørsystem eller slange, der dræner kondensat uden for hjemmet. Hvis dette afløb bliver tilstoppet eller snoet, kan vandet igen op i hjemmet og overløb i kondensat pan. Sikre, at vand stammer fra slutningen af afløb uden for dit hjem og derefter arbejde din vej tilbage, tracing af rør og utætheder på udkig. Hvis ingen er fundet, og afløbet er fortsat ikke afløb, kan der være en tilstopning i systemet. Bruge en blikkenslager 's slange eller trykluft til at rydde ud i afløbet fra air conditionere ende.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com