Bør en svævende hylde hænges over en sofa?

March 6

Svævende hylder er en indstilling, der bruges i mange hjem vise personlige genstande i et rent og ensartet måde.

Funktion

Svævende hylder synes at have nogen synlige hardware holde dem fast på væggen, som de er fastgjort med skjulte skruer og hardware. Disse hylder synes at "flyde" på væggen, deraf navnet. Generelt betragtes som stærk nok til at holde en række elementer, er denne type af hylde traditionelt betød for små og lette varer. Hylderne kan skabe et slankt og moderne look, anses for at være "minimalistiske" i stil.

Beliggenhed

Hvis du vælger et sted for flydende hylder er et spørgsmål om smag og æstetik. Svævende hylder kan være beliggende over møbler som sofaer, men du skal tænke over, hvad vil være på hylderne. Du ville ikke hylde til at trække væk fra væggen over tid og dumpe det indhold på hovedet af dine gæster. Også, hvis de varer, du opbevarer på hylderne bruges ofte, kan det være akavet at få adgang til dem med mennesker, der sidder på sofaen.

Overvejelser

Hvis du er til feng shui, er hyldeplacering yderst vigtig. I denne filosofi, kan varer, der opbevares over dit hoved bidrage til depression og mangel på energi, fordi overhead opbevaring menes at være undertrykkende. Så fra en feng shui synspunkt er hylderne over sofaen ikke en god idé.

Dekoratører tyder når ved hjælp af flydende hylder, placere dem i sæt af to eller tre. Flere gør væggen ser rodet, mindre gør væggen søger ensom. Så hvis du ikke har nok plads over sofaen for flere flydende hylder, kan du sætte dem et andet sted.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com