Bør jeg lufte en tørretumbler indendørs?

January 4

Hvis du bor i et koldere klima, kan udluftning dit tøj tørretumbler udendørs synes som et spild af varme og fugtighed i de kolde vintermåneder. Hvis du bor i en lejlighed uden en pre-installeret udluftning på ydersiden, kan du føle, at du har intet andet valg end at tillade den tørretumbler udstødningsgas ind i din stue. Uanset hvad dine grunde, er der et par ting at huske før blæse så varm, våd luft ind i dit hus.

Elektrisk vs. Gas

Under visse omstændigheder kan det accepteres at lufte din elektrisk tørretumbler udstødningsgas ind i din stue. Aldrig lufte en naturgas eller propan tørretumbler ind i dit hus. Kulilte er kun først af mange farer forbundet med at lade brændbart udstødning at opbygge i dit hus.

Dårligt regulerede eller delvis sat gasblus kan tillade en ophobning af unignited brændstof. En gnist eller en oprustning af varmen kunne sende Leder du efter din boligejer politik.

Fugtighed

Hvis du bor i et tørt klima og bruge en luftfugter i løbet af vinteren, du måske tror, at fugtighed fra en belastning af vasketøj vil gøre din stue mere komfortabel. Være opmærksom på, at den gennemsnitlige belastning af vasketøj kommer ud af tørretumbleren vil have om en gallon af vand i den. Hvis det tager 45 minutter at tørre, sætter du 1 gallon af vand i luften i dit hus i under en time. De fleste hele huset befugtere ville tage 24 timer eller mere at sætte det samme beløb.

Skimmel og meldug

Hvis din vaskerum er dårligt ventileret eller placeret i et uopvarmet kælder, vil overskydende varme og fugt give ideelle vækstbetingelser for skimmel og meldug. At slippe af med disse betingelser, når de kommer i gang kan vise sig for at være flere problemer end at installere et aftræk.

Lint

Flere lint fælder til indendørs udluftning er kommercielt tilgængelige. For det meste, består de af en ventileret boks, der dirigerer den tørretumbler udstødning over toppen af et reservoir af vand. De arbejder på teorien om, at vand i bunden af tanken vil fælde lint partikler bliver udvist fra tørretumbleren, efterlader kun ren, fugtig luft til at vende tilbage til indre af huset.

Rengøring

Hvis du beslutter dig for at udlufte din elektrisk tørretumbler ind i huset, opretholde en passende luftstrømmen i vaskeri område.

Lint ophobning inde i huset kan være en brandfare. Vakuum eller feje det op før det har en chance for at bygge i hjørner og omkring grundlaget for kabinetter og apparater.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com