Borax på græs for lopper

November 2

Borax på græs for lopper

Lopper er vedvarende skadedyr, der lever af blod af pattedyr og ofte angribe husdyr som hunde og katte. Mens mennesker ikke er deres foretrukne fødekilde, vil lopper bide mennesker, forlader kløende rande. Lopper kan også indeholde farlige sygdomme som parasit Toxoplasma gondii og kan forårsage ekstrem allergisk dermatitis og endog dødelig anæmi hos dyr. Bruge borax til at slippe af med lopper i din værftet vil beskytte dit kæledyr og dit hjem fra disse uvelkomne gæster.

Mekanisme

Borax og borsyre, tørrer voksen lopper, larver og æg. Det fungerer også som en exoskeleton irriterende, repelling insekter. Når lopper flytter gennem borax, holder det sig til de små hår på benene. Når de soignere sig, indtage de borax, således at det fungerer internt, forgiftning dem. Voksen lopper dør typisk tre dage efter indtagelse af sult og dehydrering.

Ansøgning

Den nemmeste måde at anvende borax til din værftet er ved sigtning pulveret over græsset. Store mængder af borax kan dræbe planter, så gælder det let. Fokusere specielt omkring områder hvor kæledyr tilbringe tid, ligesom hund huse eller langs banen af en bly linje. Prøv at anvende borax, når du forventer tørt vejr til et antal dage.

Fordele

Borax er en ugiftige alternativ til pesticider eller andre kemiske græsplæne behandlinger, der kan udgøre en fare for sundheden for dig og din familie. Ifølge EPA, borax er mere økonomisk og effektiv end månedlige spray pesticid behandlinger og ugiftige til fugle, hvirvelløse vanddyr og fisk.

Advarsler

Borax kan forårsage nogle hud og luftveje irritation i tilstrækkeligt store koncentrationer og kan skade nogle planter. Bruge en ansigtsmaske til at beskytte din næse og mund under brug. Holde husdyr og børn væk fra det behandlede område i tre dage for at tillade borax til at behandle værftet uforstyrret og minimere din families eksponering. Vand plænen grundigt efter tre dage til at vaske væk enhver resterende borax.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com