Borax som en myre afvisende

August 11

Myrerne vil marchere ind i dit hjem i hundredvis og bære off din mad tilbage til reden. Du kan holde dem ud af dit hus og forhindre dem i nogensinde vender tilbage ved hjælp af borax.

Funktion

Borax frastøder ikke myrer. Det løser ant problemer ved at dræbe dem. Når en myre spiser borax eller indtager det efter rensepulver off sine ben, borax ødelægger dens fordøjelsessystemet og dræber den. Når en myre bringer borax tilbage til sin rede, kan det dræbe andre myrer, der kommer i kontakt med det.

Løsning

Du kan oprette din egen myre killer bruge borax og honning. Tilsæt 1 tsk borax i 1/2 kop honning. Varme honning indtil borax er opløst, hvorefter der tilsættes vand for at tynde blandingen. Placere små beholdere af blandingen i nærheden af hvor du har set myrer. De vil blive tiltrukket til sødme af honning og spise borax, også.

Overvejelser

Hold små børn og kæledyr væk fra honning. Hvis de spiser blandingen, kan de blive syge. Du kan også drys borax pulver i områder hvor du har set myrer. Ikke alene vil det dræbe dem, men de kan ikke lide at gå over det, så det kan holde dem ud af problemområder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com