Bordplade overflade sammenligning

March 3

Omdrejningspunktet for et værelse er ofte din bordplade. Bordplader kommer i en række materialer, herunder granit, quartz, fast overflade og laminat. Gennemgang af styrker og svagheder for hver af bordplade overflader kan hjælpe dig med at vælge den rigtige bordplade til dit værelse.

Granit

Granit er lavet af naturlige sten plader. Består af feldspat, kvarts og glimmer, har sten også ofte spor af biotit, moskovitiske, pyroksen, hornblende og andre mineraler. Granit satser 6 ud af 10 på en hårdhedsskala, hvilket gør materialet meget slidstærk og modstandsdygtig over for pletter og varme. Nogle ulemper ved granit er omkostninger, instillation og udseende. Granit er en af de dyreste køkkenbordet materialer. Installationen skal udføres af fagfolk, som granit kan bryde, hvis ikke er installeret korrekt. Granit, på grund af natursten, er ikke ensartet i udseende. Din køkkenbordet vil have synlige sømme hvor granit stykker er sluttet sammen. Granit skal forsegles hvert år for at holde stenen fra farvning.

Kvarts

En manipuleret sten bordplade lavet af kvarts klynger og limning agenter, kvarts er hårdere end granit, rating 7 på hårdhedsskala; kvarts er også varmebestandig og er mindre modtagelige for pletter end granit. Ensartet i farve, kvarts er fremstillet i en række forskellige farver og størrelser, slab og kræver ingen forsegling for at opretholde. Kvarts er en dyrt materiale og skal installeres af en professionel på grund af sømme og vægt af materialet. Sømmene vil være synlig hvor de to stykker af kvarts mødes. Kvarts kan beskadiges af ultraviolet (UV) langtidseksponering.

Fast overflade

Fast overflade bordplader er en blanding af mineraler og akryl. Disse bordplader er fremstillet i ét stykke til at opfylde din køkkenbordet målinger. Alle sømme, der muligvis skal placeres på dine bordplader vil være usynlig. Overfladen af din bordplade vil være ensartet i farve og udseende. Fast overflade bordplader er en omkostningseffektiv materiale. Bordplader kræver ingen forsegling. Fast overflade bordplader er ikke så holdbare som granit eller kvarts. Bordplader er modtagelige for ridser og er ikke varmebestandig. Barske kemikalier som acetone vil skade din bordplader. Installation af fagfolk anbefales.

Laminat

Den mest omkostningseffektive countertop materiale til rådighed er laminat. Fremstillet ved hjælp af melamin-imprægneret dekorative papir, kommer laminat i næsten enhver farve og mønster. Materialet er resistent over for pletter og behøver ikke at være forseglet. Laminat er imidlertid ikke uovervindelig. Disse bordplader kan være beskadiget af varme og kan blive ridset hvis knive eller andre køkkenredskaber anvendes uden et skærebræt. Chips og ridser kan ikke repareres; hele køkkenbordet skal udskiftes. Sømmene kan være synlige afhængigt af typen af installation og formen på køkkenbordet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com