Bordplade typer

October 2

Bordplade typer

Bordplader er en af de vigtigste overvejelser, når remodellering et køkken eller bygge et hus. Mange typer af bordplader er tilgængelige, lige fra naturlige materialer til menneskeskabte kompositter.

Natursten

Naturlige sten bordplader fremstilles almindeligvis af granit, skifer, marmor, kalksten og travertin. Holdbarhed og pletten-modstand af køkkenbordet afhænger af hårdhed og porøsitet af stenen.

Manipuleret sten

Manipuleret sten bordplader består af pulveriseret kvarts, harpiks og farve pigmenter. Manipuleret sten tællere er hårdere, mere robuste og mindre dyre end naturlige sten bordplader.

Keramiske fliser

Keramiske fliser bordplader er alsidige, moderat prissat og temmelig slidstærkt. Mens keramiske fliser tællere ser smuk, injektionsmørtel rengøres og forseglet ganske ofte.

Beton

Beton bordplader er billige, praktiske, holdbare og alsidig. Mens konkrete tællere kan forsegles med jævne mellemrum for at holde dem søger nye, nogle ejere tillader patina til at opbygge en alderen look.

Fast overflade bordplader

Fast overflade bordplader er holdbare, Kim-resistent og nemt rengøres. Disse bordplader kommer i en bred vifte af farver, men som regel er dyrere end andre sorter.

Laminat

Laminat bordplader er billig og fås i en række mønstre, teksturer og farver. Disse tællere består af en spånplade eller krydsfiner base dækket med harpiks behandlet papir.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com