Bordrundsav alternativer for skæring Molding

November 25

Bordrundsav alternativer for skæring Molding

Dekorative støbning synes udfordrende at skære, og mange mennesker tror, de bedste resultater opnås kun med en bordrundsav. Crown molding, wainscoting og andre typer af trim kræver ikke pladskrævende maskiner til at producere god nedskæringer. I virkeligheden, da de fleste vægge er hverken flade eller firkantet, kan ved hjælp af enkle håndværktøj eller små el-værktøj hjælpe dig tilpasse for en bedre pasform end en maskine, der vil kun skære en helt lige linje.

Gering boks og tilbage så

En gammeldags miter box og en ryg så er alt hvad du behøver at skære de fælles vinkler nødvendig for at installere støbning. Tilgængelige i traditionelle træ eller endda plastik, en miter box er åben på toppen og begge ender, og har præformerede slots skåret i siderne. Placer molding strip i kanal i bunden af boksen og line det op med den vinkel, du har brug for. Indsæt tilbage saven i den rigtige slot, holde konstant, støbning og skåret en strimmel med din sav. Selv komplicerede kroneformen er enkel at skære med en miter box ved at skære det op og ned og tilbage den måde, det står over for muren.

Rundsav og Coping Saw

Så længe du har en robust arbejde overflade, kan du skære trim molding med en almindelig rundsav og en coping sav, som er en håndholdt sav med en udtagelig, tynd metal kniven. Skære molding til den korrekte længde i en lige snit med din rundsav. Efter længden er skåret, markere vinklen på trim, ved hjælp af en kombination square og en blyant. Skær forsigtigt langs vinklen med din bøde-tand coping sav til at skabe en mere tilpasset cut end enhver maskine kan producere. Coping Save kan du indstille til skønhedsfejl i dine vægge, så molding strimler tiltræder stramt. For at gøre en præcision skære med en coping sav, skal du bruge en skrot stykke molding til at oprette en skabelon på stykket der skal skæres. Når snittet er færdig, vil det passe mod en identisk stykke.

Sammensatte gering sav

En sammensatte gering sav er transportabel, kraftfuld og justerbar. Den er habil i minut vinkel justeringer i forskellige retninger, hvilket gør det et godt valg for skæring støbning. Mindre pladskrævende end en bordrundsav, en gering sav kan transporteres til forskellige arbejdsområder. Sammensatte gering sav er designet med en lille platform og en oprejst, cirkulær klinge. Find din vinkel med en vinkelmåler, som anbefalet på BobVila.com. Dette vil tillade dig at skåret til at passe dine vægge, da væggene er sjældent firkantet. Du kan ændre vinkler, blot løsne en knop eller krank et håndtag, indtil klingen er ved vinklen, du har brug for. Da disse er stærke værktøjer, hold fingrene væk fra vingen og bære beskyttelsesbriller.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com