Bore et hul fra gulvet til loftet

August 28

Bore et hul fra gulvet til loftet

Der kommer en tid, hvor nogle hjem og ejendom ejere kan blive konfronteret med gør DIY ombygninger eller hjem forbedringer, der indebærer boring af huller i struktur, i dette tilfælde en hul i loft og gulv. Sådan en kontinuerlig hul er fælles for dem, der ønsker at køre komfur rørsystem. Justering af de to huller er afgørende for projektets succes.

Mark det Off

Uanset projektet, de to huller skal linje op, og den nemmeste måde at sikre dette er at stå på en trappestige og måle afstanden fra loftet omkring det område, hvor du vil hul på gulvet. Markere et punkt på loftet med en lille prik. Næste, pille op en hammer og forsigtigt trykke i et lille søm i området af hul-til-være. Tage nogle nylonsnor og måle og skære en længde, der er et par inches længere end de loft til gulv måling du lige har taget.

Plumb linje

Plumb linjer Anvend tyngdekraften til at sikre en linje er lige. Du kan købe dem kommercielt, men du kan gøre en simpel version af binde ene ende af nylon snor stykke på neglen og binde på en vægt på anden enden. Vægten behøver ikke at være tung – en gammel messing nøgle, lommeur eller en køkkenkniv er alle egnede vægte. Vægt tvinger strengen henslængt og skaber en ensartet rethed, der sikrer din huller bliver selv. Med vægten rører gulvet, markere kontaktpunkt.

Tegne cirkler

Fjern din hjemmelavede lodline men holde neglen i loftet. Tryk på en anden mindre søm i gulvet og overveje, hvor stor du har brug for hvert hul. Skære to længder af nylonsnor at hver måler halvdelen af bredden af den cirkel, du har brug for; for eksempel, to 1-foot huller kræver to 6-tommer længder af strengen. Binde ene ende hver snor omkring hver søm og binde en tømrer blyant på anden ende. Dette skaber en hjemmelavet kompas. Mens du holder blyanten henslængt--strengen vil være strakt til yderste--tegne cirkler på gulvet og loftet. Hvis du boring af huller, stop ved hamring neglene.

Efterbehandling jobbet

Du behøver ikke negle længere så fjern, hver enkelt. For at lette skære ud i cirkler, tegne linjer gennem hver cirkel, der inddeler figur i halve og derefter klippe langs denne linje i begge kredse ved hjælp af enten en magt så eller et puslespil. Når begge linjer er skåret, indsætte din sav i hvert snit og guide så langs konturen at skære hver figur. Til boring, simpelthen outfit en boremaskine med den ønskede bit og bore huller i neglen huller.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com