Børn badeværelse & soveværelse idéer

April 30

Badeværelse og soveværelser - to af de vigtigste rum i hjemmet. Hvis du dekorerer disse værelser for et barn, overveje lyse og muntre temaer, der vil fange din lille en interesse for at gøre dem værelser, at han nyder at være i.

Fishy badeværelse

Dit barn vil føle som om han tager et bad under havet med dette tema badeværelse.

Male væggene en levende nuance af blå. Hvis du er kunstnerisk, skal du bruge en lys og mørk blå til at simulere bølger på væggene. For et badeforhæng, bruge fisk netting eller købe et gardin dækket i ocean-inspirerede prints. En nyhed fisk-formet område tæppe eller et overdådigt sandfarvede shag tæppe placeret foran karret er et varmt sted at træde ind på efter badning. Ramme billeder af marine liv og hænge dem på væggene. Accessorize med en fisk-formet sæbe holder. Sæt en stor shell på en hylde ved siden af overdimensionerede håndklæder i blå og grøn.

Rainbow soveværelse

Brug levende farver for denne type af soveværelse indretning.

Male hver af vægge i forskellige primære farver: blå, grøn, rød og gul. En anden idé til væggene er at male væggene en lys nuance af blå og oprette wispy skyer med hvid maling. Oprette en funktion mur ved at male et billede af en regnbue på en af væggene--måske over sengen. Kjole sengen i farvestrålende sengelinned: en lilla dyne oven på pink sheets for en pige; en orange dyne over gule plader til en dreng. Hvide møbler vil fungere godt med dette farveskema. Dække vinduerne i luftige sheers i en række forskellige farver.

Jungle soveværelse

Dette soveværelse tema er ideel til arten eller dyreelskere.

Male vægge skov grøn. Bruge stencils til at skabe billeder af træer og planteliv. Stencils kan også bruges til at skabe billeder af jungle dyr som aber, tigre og papegøjer. Møbler i mørkt træ--såsom teak eller kirsebær--vil supplere jungle udseendet. Brug sengetøj fremstillet af naturlige fibre i tans, brune og grønne. Placer Plys jungle dyr på hylder til sidst jungletema.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com