Børn udsmykning ideer til en hest soveværelse

August 8

Børn udsmykning ideer til en hest soveværelse

Regne ud, hvordan at dekorere med en hest tema i dit barns soveværelse behøver ikke at være en udfordrende bestræbe. Der er et par forskellige måder at du kan spille ud af dette tema og skabe et rum, der alle lidt pony beundrer i dit liv vil falde i kærlighed med.

Sjov

En af de mere sjov og legende børn udsmykning ideer til en hest soveværelse er en Lystighed tema. Købe et maleri eller en musik-boks, og vælg en farve til væggene derfra. Du kan Kommissionens vægmalerier til males, eller gøre nogle af dine egne ved hjælp af stencils. Hænge et stort udhæng fra loftet eller male en. Hænge funklende lys rundt til et endnu mere festlig stemning. For komplet ægtheden, købe en rund seng, sætte det på en specialbygget spinner og Kommissionen en kunstner til at snitte seng indlæg til Lystighed dyr.

Magiske

Et par magiske udsmykning ideer til en hest soveværelse er enhjørninger og Pegasuses. En af disse skabninger kan parres med feer, nisser eller andre magic-fyldte eventyr tegn. Male rummet i bløde farver, og fylder rummet med feather boas for de bevingede dyr eller perle strenge for de hornede. Du kan nemt mikse og matche to sammen så godt ved at male et vægmaleri af en skov på væggene med enhjørninger roaming og himlen over med Pegasus. Kast i nogle ret fugle og sommerfugle højt op og nogle søde kryberi og andre skov besøgende roaming gennem træerne.

Traditionelle

Du kan også vælge mere traditionelle elementer, som cowboys og/eller cowgirls, riddere eller en simpel gård look. Med en vestlige stemning, kan du oprette de fleste af dekorationerne dig selv ved hjælp af elementer som hestesko, støvler og frynser. Med riddere Bland dig i prinsesser og drager til at tilføje en mere magisk føler. Hvis du går til en af de mere standardiserede udsmykning ideer til en hest soveværelse, købe illustrationen først og derefter vælge farverne og andre dekorationer baseret omkring dette.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com