Børne møbler ideer

October 18

Børne møbler ideer

Børn er særligt, med unikke personligheder, interesser og gaver. Mens de kan alle foretrækker forskellige udsmykning ordninger i deres værelser, kan de samme grundlæggende møbler stykker fungere som byggesten for den perfekte barns værelse. Den væsentligste møbler beslutning ligger i at vælge den rigtige seng. Derfra er vælger opbevaring og indarbejde en udsmykning tema let. Brainstorming-møbler og bed ideer vil hjælpe du føler dig parat, når du kommer til møbelforretningen.

Traditionelle Bed

Traditionelle tvilling, fuld, dronning eller konge størrelse senge behøver ikke at være dyrt og er tilgængelige på næsten alle møbler butikker. Sommetider metal frames kommer uden ekstra omkostninger, når du køber en madras. Traditionelle senge giver normalt en plads under sengen, der kan bruges til opbevaring. Nogle traditionelle senge kommer som et soveværelse sæt med matchende kommode, stort garderobeskab eller af kommoden. Denne møbler mulighed kan være en god en for enhver alder barn, så længe de er gamle nok til at sove i en almindelig seng i stedet for en barneseng.

Konvertible Bed

Konvertible senge tilbyde stor alsidighed og bang for din sorteper. De kan sættes op til at fungere som en krybbe, buksetrold bed eller fuld størrelse seng. Som sådan, når du køber rammen, det eneste du skal købe er en fuld størrelse boks foråret og madras når dit barn er gammel nok til brug for det. Konvertible senge kommer oftest i en møbler linje tilbyder andre møbler stykker som sengelamper, kommoder og kabinetter.

Hide-a-senge, madrasser og Murphy senge

Hide-a-senge, madrasser og Murphy-senge er ideel for ældre børn og teenagere, der ønsker deres soveværelse for at være en bekvem plads til underholdende deres venner. De kan ønsker at skjule det faktum, at det er deres soveværelse og gøre det føles en smule mere vokset op. Hide-a-senge er sofaer, der omdanner til fuld - eller queen-size senge. Futons er tykke madrasser ofte placeret på en ramme, der kan nemt omdannes fra stol eller sofa seng. Murphy senge er traditionelle senge, som kan foldes ind i væggen eller ind i en stor kabinet når de ikke er i brug. Murphy-senge og madrasser har tendens til at være mere komfortable end hide-a-senge, hvor fjedre og metal barer kan nogle gange mærkes gennem madrassen.

Fantasifulde Bed

Nogle møbler butikker tilbyder tema møbler og senge til at hjælpe dit barns værelse bliver en fantasifuld paradis. Lige fra racerbiler til telte, rumskibe og meget mere, er der sikker på at være et tema seng til at passe slags rum, som dit barn ønsker. Disse senge kommer oftest i buksetrold eller twin størrelse. De generelt koordinerer ikke med andre temaer, hvis dit barn ændrer sin mening om hendes udsmykning ordningen et par år fra nu. Du skal være parat til at købe nye møbler, når dette sker.

Køjeseng

Køjesenge er ideel til søskende, der har et værelse eller til børn, der ofte har sleepovers. For søskende deler værelse, giver køjesenge sovende plads til børnene uden at optage alle gulvplads. De giver også en lille privat område for hvert barn, så de har et sted at sove eller slappe af, hvor de ikke skal konstant være på grund af deres søskende. For barnet, der nyder sleepovers, sikre køjesenge, at dit barns venner har et sted behageligt at sove. Hvis du køber en køjeseng til søskende, huske på, at hvert barn skal hans eget kommode og skab plads. De fleste køjesenge tilbyde økonomisk matchende møbler stykker med budgettet for større familier i tankerne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com