Børnehave & Baby værelse udsmykning idéer

January 19

Børnehave & Baby værelse udsmykning idéer

Oprette et visuelt stimulerende rum til din baby, ved hjælp af udsmykning teknikker, som du kan implementere i bare et par dage. Nogle af teknikkerne, der kræver særlig opmærksomhed på detaljer og måske en hjælper eller to. Mange af ideerne kan sættes på plads af dem, der mangler en mere kreative side. Vælg de idéer, der bedst passer til dit færdighedsniveau og smag når dekorere din Planteskole værelse.

Moderne

Stencilen en damask mønster på en accent væg. For at skabe en subtil look, bruge en stencil farve, der er kun en skygge eller to lysere end resten af væggene. For en federe look, bruge brun i dit design på en blågrøn baggrund. En enklere design at gennemføre er en enkel stribet mønster. Gøre en flok af origami kraner skal tilknyttes en anden væg. Bruge lim prikker på bunden af kranerne, når tilslutte dem til væggene. Tillad kraner til at "flyve" rundt om og over en collage af sorte og hvide baby billeder. Billederne kan udskiftes med aktuelle billeder til at fremhæve forskellige milepæle i dit barns liv. Ved at tilføje en barneseng, som kan konverteres til en enkelt eller fuld seng headboard og footboard i din planteskole, kan rummet vokse med barnet.

Nautisk

Udvikle et tilflugtssted for din dreng, når du dekorere børnehave med nautisk gear og accenter. Male rummet i en beroligende blå 3/4 af vejen op på væggene. Male 6-tommer brede sorte og hvide vandrette striber resten af vejen op på væggene. Mellem den blå maling og striber, skrue i 6-tommer bred rustfrit stål klamper, afstand mellem dem 2 fødder fra hinanden rundt i lokalet. Drapere nautiske reb over klamper. Hænge en lang hvid hylde langs den ene væg hvor til at sætte farverige sejlbåde. Indstille fyrtårne, der også fungerer som natlys på dit barns kommode til komplet børnehave.

Vintage

Bringe disse loftsrum og loppemarked skatte at mode en vintage tilbagetog for din baby pige. Hænge din bedstemors håndlavet quilt på de væg eller ramme gamle håndarbejde samplere ovenfor krybbe. Male pink og hvide striber på væggene og derefter accent med friske blomster--baby's reach--og rose-mønstrede lampeskærme. Oprette en shadowbox, baby støvletter og barnedåb kjoler båret af generationer tidligere. Udfør din vintage udseende ved at hænge en kunstfærdig ovale spejl, der er flankeret med billeder af din baby, trykt i sepia og omgivet af antikke rammer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com