Børnehave ideer med sort-hvide sengetøj

August 5

Børnehave ideer med sort-hvide sengetøj

Planlægning dit barns børnehave er en af de mest spændende og glade hjem decor projekter du kan foretage. En sort/hvid tema indretning fungerer godt for både en dreng og en pige, og kan være klædt op eller ned for en afslappet eller slankt elegant look. Hvad enten du sigter efter en moderne, strømlinet sort/hvide look eller en mere raffineret, vintage look, kan din sort-hvide sengetøj lægge et fundament for din drøm børnehave.

Damask

Sort-hvid damask låner en klassisk europæisk udseende til din Planteskole og kan blive klædt op til at se moderne og luksuriøst med farverige accenter eller accent med antikviteter til at give det en mere raffineret, elegant look. Et fundament af enten almindelig sort-hvide sengetøj eller damask-print sengetøj sætter tonen for din hele børnehave. Damask er let klædt op med farverige accent stykker samt, hvis du ønsker at indføre pop af farve til dit barns børnehave.

Striber

Sort-hvide sengetøj er let klædt med store eller små striber, eller en kombination af begge. Striber kan bruges som en dekorativ hovedtema i hele rummet; male store, bredt sort-hvide striber på væggen på en stærk visuel erklæring. Striber som mindre af et knudepunkt, optage mindre stribede mønstre som tilbehør i puder, gardiner, stole og tæpper i hele din planteskole. Hvis du bruger brede striber, holde dem begrænset til et område af rummet, så de ikke bliver overvældende.

Prikker

Sort-hvide prikker kan drysses rundhåndet hele en børnehave uden at være overvældende. Blande store og små prikker tilføjer visuelle interesse til et rum og giver mulighed for at blande og matche forskellige dot udskrifter uden at bekymre sig om modstridende. Prikker malet på væggene, og er let tilgængelige på området tæpper, puder, kaster, kapper og en bred vifte af tilbehør.

Farveblok

For forældre, der ikke ønsker at være forpligtet til udskrifter, blokke af sort-hvid i hele deres barns børnehave er en mere behagelig udseende. En enkel sort-hvide sengetøj sæt kan være komfortabelt accessorized med almindelig sort smide tæpper, en sort accent muren midt i hvide vægge, en bred vifte af almindelig sort-hvid tilbehør, sort-hvide panel gardiner og sort-accent møbler. For dette look, gå til blokke af farver og streger. Fravælge mønstre og buede møbler hvis det er muligt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com