Børnehave musik ideer

October 19

Børnehave musik kan være en meget vigtig del af at skabe en beroligende og indbydende rum for en ny baby. Mange spædbørn og småbørn har svært ved at falde i søvn uden beroligende musik i baggrunden, og holde en sjov soundtrack af musik i løbet af dagen kan bidrage til at fremme en kærlighed til musik i en meget ung alder.

Tempo

Tempoet i den musikalske udvalg du bruge i du barns børnehave vil påvirke barnets svar. Hvis du forsøger at lulle dit barn til at sove, er musik med en langsom og metodisk rytme mere befordrende for sove. Spille det samme sæt af sange hver aften før barnet går i seng kan bidrage til at etablere en rutine, og undervise barnet, når det er tid til at sove. Psykolog Jodi Mindell anbefaler spille et par sange, inden barnet går på vågeblus, frem for at lade en CD for at fortsætte med at spille efter barnet falder i søvn. Pludselig ophør af musik kan ofte forårsage barnet til at vågne op. Når du deltager i andre aktiviteter i børnehaven, som spilletid, bruge musik for med en hurtigere og mere optimistiske tempo.

Tema

Traditionelle vuggeviser er et klassisk valg for børnehave musik. Mens dette er et godt valg, er der ingen grund til at begrænse dine musikalske valg. Beroligende musik kan komme i form af jazz, klassisk musik, eller endda et mere moderne stykke. En dejlig, enkel melodi er bedst. Undgå rap og hårde rock valg. Musik, der er uharmoniske kan være foruroligende at babyer. Vælg stykker med et tema, der matcher din aktivitet. Putte op til en kærlighedssang eller danser rundt i lokalet til en upbeat pop melodi.

Udvalg

Ross Flom, lektor i psykologi på Brigham Young University og forfatter til en undersøgelse om spædbørns reaktioner på det følelsesmæssige aspekt af musik, har fastslået, at babyer kan fortælle følelser fra hinanden. Babyer i undersøgelsen reagerede forskelligt glad og trist stykker. Forsker Dr. Alexandra Lamont fandt ved en anden undersøgelse, at babyer kunne genkende musikalske stykker, at de har hørt i livmoderen for op til et år efter fødslen. Begge undersøgelser viser, at babyer høre og reagere på musik på mange forskellige niveauer. Kan du vælge en favorit vuggevise og spille dette stykke for dit barn ofte mens han eller hun er stadig i livmoderen. Fortsætter til afspilning af godnatsang i barnets børnehave kan tilbyde trøstende kendskab. Ligeledes, stikning til sange med en beroligende, lykkelig tema i modsætning til melankolske melodier kan bidrage til at fremme en mere indbydende følelse i børnehaven.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com