Børnehave væg udsmykning idéer

February 9

En børnehave er et værelse i et hus, hvor spædbørn og babyer sover. Udsmykning en børnehave kan være en handling af kærlighed og glæde, og det kan være meget nemmere, end du måske tror. Et godt sted at starte, dekorere din Planteskole er med væggene. Male et vægmaleri for baby og mommy se på tidligt om morgenen. Stencilen vægge for at give den perfekte dekorative touch. Skabe en collage for at fejre barnets ankomst hjem.

Kalkmalerier

Køb eller Opret din egen vægmaleri. Et vægmaleri er et billede eller maleri der normalt tager oppe det meste af væggen rummet. Vægmalerier kan være kopier af fotografier. De kan også være kunstværker. Vægmalerier kan købes i et sæt. Et vægmaleri kit indeholder normalt et vægmaleri, som let kan hænges på væggen. Vægmalerier kan også foretages fra næsten noget du har lyst. En børnehave vægmaleri kan indarbejde mange temaer. Vælg en konstrueret omkring en passende tema for en børnehave. Populære valg omfatte baby kaniner, skyer, slotte, tog og dyr i zoologiske haver. For at gøre et vægmaleri af din egen, skal du vælge et billede, du gerne. Bringe det til en kunst og kunsthåndværk eller hardware butik. Butikken kan oprette en skabelon for dig at placere på en projektor. Projektorer kan lejes billigt, hvis du ikke har en. Bruge projektoren og skabelonen til at projicere billedet på væggen. Spore det projicerede billede med blyant, derefter udfylde med passende farver.

Stencils

Stencils er en fantastisk måde at personliggøre ethvert rum. En stencil er en precut design, der er brugt som en stol jernbane eller direkte under loftet. Stencils kan købes fra kits på isenkræmmere. En precut stencil kit vil have stencil maling, cut-outs af design og stencil pensler. Tape cut outs på væggen, hvor du starter designet. Brug stencilen maling og maling pensler til at fylde i de åbne rum. Gøre dette rundt i lokalet. Ved hjælp af stencil maling er et must, fordi almindelig maling vil dryppe når anvendes; stencil maling vil ikke køre. Du kan også lave din egen stencil. Start med at vælge et design. Et godt valg for en børnehave stencil kan være barnets navn gentages rundt i lokalet i kursiv. Andre ofte brugte valg omfatter balloner, kattekillinger, stjerner, regnbuer og blomster. Skær et design ud af plastik eller karton med en exacto kniv. Køb stencil maling fra et lokalt håndværk butik. Tape design til den pågældende plads og udfylde de områder, der er blevet skåret ud.

Collage

Oprette en personlig collage. En fotocollage er en samling af cut-up billeder arrangeret på en behagelig måde på et underlag til at danne et nyt billede. Indsamle billeder for collage. Kommet kopier af billeder af barnet, barnets ting og endda billeder af barnets slægtninge. Klip billederne så de danner en behagelig form. Lim på bagsiden af billeder til et stykke af precut skum. Ramme og sted på væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com