Børnerim temaer

June 20

Børnerim temaer

Oprindelsen af børnerim afspejle visse begivenheder gennem historien. Eksempelvis "Ring omkring Rosie" datoer tilbage til byldepest, og "Husk Husk" refererer til Guy Fawkes og hans afværget forsøg på at ødelægge den engelske Houses of Parliament. Disse klassiske RIM har været brugt som inspiration til børneværelset indretning, Halloween kostumer, fødselsdagsfester og mange pædagogiske kunst og kunsthåndværk.

Fødselsdagsfester

Nursery rhymes kan være temaet for et lille barn eller børnehaveklasse barns fødselsdagsfest. Du kan tilpasse invitationer med ethvert billede, børnerim. Bede gæsterne til at klæde sig ud som en børnerim tegn og give hvert barn en børnerim part Badge ved ankomsten. Dekorere med balloner og streamers i matchende farver og tilføje noget, der forbinder sangtekster. Udpege forskellige hjørner af rummet med børnerim. For én mulighed, har en "Little Miss Muffet's Corner" og placere en dukke på stolen med en edderkop, hængende på hende med en streng. Spil og aktiviteter omfatter "Musikalske stjerner", som spilles som musical stole, men med store star cut outs i stedet for stole, eller "Klumpe-Dumpe æg og skeen," hvor børnene race med en Hårdkogt æg på en ske med Humpty Dumpty ansigt trukket på det. Sørg for at have et par klassiske børnerim cd'er handy for festmusik.

Førskolebørn aktiviteter og håndværk

Børnerim temaer kan være en nyttig kilde til inspiration for førskole lektionsplaner, samt kunst og håndværk. Det populære "April showers bringe maj blomster" RIM tema kan bruges til at undervise børn om vejr og årstider, med informative lektioner forklare vandkredsløbet og hvordan frø vokse. Indarbejde en aktivitet; har børn anlæg og pleje for en blomst frø i løbet af et par uger eller måneder. For "Marys lille lam" tema, spore hvert barns hånd og skære det ud på sort byggeri papir, derefter lim et vrikke øje på vatkugler tommelfinger og lim til at oprette lamb's krop. Læse og synge børnerim i klasseværelset og forklare betydningen af ordene, så børnene har en klar forståelse.

Planteskoler

Nursery rhymes er et passende tema for et spædbarn planteskoler. Der er mange rim at vælge imellem, herunder "Ko sprang Over månen," "Mary Had a Little Lamb," "Hickory ældgammel Dock," "Hey Diddle Diddle," "Jack og Jill" og "Twinkle, Twinkle Little Star" Start med strøelse og bruge tilbehør til yderligere understrege temaet. Indarbejde en stjerne tæppe, krybbe mobil, vægmaleri og lampe i et glimt, Twinkle Little Star tema børnehave. Finde en planteskole lampe, at projekter stjerner eller en ko, hoppe over månen, som er både funktionelle og dekorative.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com